Bayern München og Robert Lewandowski avsluttet høstsesongen med fem strake seire. I kveld venter en tøff bortekamp mot Hoffenheim.
Bayern München og Robert Lewandowski avsluttet høstsesongen med fem strake seire. I kveld venter en tøff bortekamp mot Hoffenheim. Foto: Christof Stache (AFP)

Ingen walkover for Bayern München

Bayern München avsluttet 2018 med fem strake seire. Men de har tapt de to foregående bortemøtene mot Hoffenheim.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Vinnerspill stafett skiskyting: Nå kommer stafettseieren for Norge
Oddsdobbel: Saftig hjemmedobbel til 4,53 i odds
Oddssingel SHL: Brynäs burde vært favoritt
V75 Bjerke lørdag:
Feiende flott omgang med Gulljackpot
V65 Jarlsberg:
Flott V65-kveld i Tønsberg
V64 Østersund:
Herlig omgang med flere godbiter
Eurojackpot fredag
: Potten er på 263 millioner kroner
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Fredagens langoddsprogram er meget innholdsrikt. Det spilles blant annet kamper i engelsk Championship, i spansk La Liga, i fransk Ligue 1 og i Tyskland er Bundesliga i gang igjen etter vinterpausen, der møtes Hoffenheim og Bayern München. I Ruhpolding er det duket for stafett for menn i skiskyting. Og er det både kombinert og utfor for kvinner på menyen. Det er også smekkfullt av ishockeykamper fra hele Europa, og natt til lørdag spilles det flere kamper i NHL.

NB! Fredag er det 263 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Hoffenheim - Bayern München U 3,75 (spillestopp kl 20.25)

I kveld starter Bundesliga opp igjen etter en måneds juleferie. Det er halvspilt sesong og Borussia Dortmund leder serien med sine 42 poeng etter praktfulle 13-3-1 på de 17 første seriekampene. Bayern München ligger på 2. plass med 36 poeng.

Hoffenheim endte på en strålende 3. plass forrige sesong, og kvalifiserte seg dermed til Champions League. Det gruppespillet har nok påvirket seriespillet noe. Hoffenheim ligger på 7. plass med 25 poeng, men har kun seks poeng opp til RB Leipzig på 4. plass (Champions League). Avsluttet høstsesongen med seks strake poengdelinger. Totalt 3-4-2 på ni spilte hjemmekamper.  Lukas Rupp, Ermin Bicakcik og Håvard Nordtveit er uaktuelle i kveld.

Bayern München innledet svakt denne sesongen og tapte tre av sine elleve første seriekamper. Men etter bortetapet for Borussia Dortmund 10. november, avsluttet Bayern høstsesongen med fem strake seire. Ligger altså på 2. plass og har seks poeng opp til serieleder Borussia Dortmund. 7-0-2 på ni spilte bortekamper. Franck Ribery, Arjen Robben og Corentin Tolisso er alle skadet.

Hoffenheim vant tilsvarende seriekamp 2-0 i fjorårssesongen og de vant 1-0 i sesongen 2016/17.  Bayern München fikk opp farten på slutten av fjoråret, men de får slett ingen walkover i kveld. Hoffenheim avsluttet med seks strake uavgjorte før jul og 1,52 i odds på borteseier synes veldig lavt. Vi setter heller pengene på uavgjort til solide 3,75 i odds og satser på at Hoffenheim spiller uavgjort for sjuende seriekamp på rad.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør