Cristiano Ronaldo har funnet seg meget vel til rette i Juventus og har allerede notert seg for ti seriemål.
Cristiano Ronaldo har funnet seg meget vel til rette i Juventus og har allerede notert seg for ti seriemål. Foto: Filippo Monteforte (AFP)

Juventus behøver ikke tre poeng

Juventus er klare favoritter hjemme mot Inter i kveld, men er i en solid ledelse i Serie A og lever godt med poengdeling.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Championship: Fredag er en skrekkdag for West Brom
Oddsdobbel:
Kampen Norge bare må vinne
Verdenscup skiskyting
: Thingnes Bø tåler en strafferunde
V65 Jarlsberg: To V65-bankere fra Hamre-stallen
V64 Kalmar: Jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
Eurojackpot fredag: Du kan vinne 312 millioner kroner
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Det er et meget fint langoddsprogram vi har foran oss fredag. Den største godbiten er uten tvil Serie A-oppgjøret mellom Juventus og Inter. Men også i Championship er det storkamp når West Bromwich tar imot Aston Villa til byderby i Birmingham. Ellers er det som vanlig både Bundesliga, La Liga, og dansk superliga når det er fredag. Norge skal ut i en meget viktig kamp mot Ungarn i håndball-EM og i Pokljuka er det klart for mer verdenscup skiskyting. Fredag er det sprint for menn som står på menyen.

NB! Fredag er det 312 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Juventus - Inter U 3,65 (spillestopp kl 20.25)


Toppkamp i Serie A der Juventus dundrer på i toppen og har vunnet 13 av sine 14 første seriekamper og kun avgitt poeng hjemme mot Genoa i midten av oktober (1-1).  16-1-2 (sesongen 2016/17), 18-1-0 sesongen 2016/17, 16-2-1 sesongen 2015/16, 16-3-0 sesongen 2014/15 og 19-0-0 sesongen 2013/14 er de formidable hjemmetallene for Juventus de fem foregående sesongene.  Er allerede videre til sluttspillet i Champions League, så neste ukes bortekamp mot Young Boys forstyrrer ikke. Mannskapsmessig ser det bra ut selv om Alex Sandro, Barzagli og Khedira er ute til kveldens kamp.

Inter har endt på 4. plass i Serie A de to foregående sesongene. Denne sesongen ser det foreløpig enda bedre ut. Ligger på 3. plass med 29 poeng og har fire poeng ned til Milan på 4. plass. Innledet sesongen med kun fire poeng på de fire første seriekampene, og røk både 0-1 for Sassuolo borte og 0-1 for Parma hjemme i denne perioden. Men står nå med 8-1-1 på de ti siste seriekampene. Har en meget viktig hjemmekamp mot PSV i Champions League førstkommende tirsdag, men i Italia er uansett ofte seriespillet det aller viktigste. Nainggolan er fortsatt ute med skade, men ellers er det ingen fravær.

Det endte 0-0 i forrige sesongs tilsvarende oppgjør på Allianz stadium i Torino og det står 5-2-1 på de åtte siste tilsvarende. 1,50 på hjemmeseier er fryktelig lavt og da lokker uavgjortoddsen betydelig mer. 3,65 på poengdeling er høyt og er uansett et resultat Juventus lever veldig godt med.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør