Foto: EPA/Scanpix

Juventus slår et skadeplaget Fiorentina

Og Atletico Madrid blir klare favoritter hjemme mot Espanyol. Her er dagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Lørdagens meny fra Sportspill:
Tipping: Bonuspotten utbetales i dag!
Odds: Bolton fortsetter seiersmarsjen
Nyttig:
Skader og karantener i Premier League
Odds:
Lesernes oddstips lørdag
V75:
26 millioner i potten
Lotto: Vinn 35 millioner i kveld!

Etter en engelsk formiddag på langoddsen ser vi til Italia og Spania for dagens oddstips nummer to.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Juventus - Fiorentina
Juventus har gått 12 kamper uten tap nå, og ligger på 4. plass i Serie A. Hjemmetallene er 3-2-1, sist hjemmekamp endte 1-1 mot Roma. Forrige helg hadde Juventus bortekamp mot Genoa og vant denne 2-0, etter god innsats fra blant annet Krasic som returnerte til laget da. Aquilani er kvitt en liten skade og det ligger an til at Juventus stiller samme lag som vant i Genoa mot Fiorentina i dag.

Fiorentina har møtt sterk motstand i sine to siste bortekamper. Det har blitt tap 2-3 for Roma og forrige helg ble det 0-1 tap for Milan. Fiorentina ligger på nedre halvdel av tabellen, mye på grunn av dårlig uttelling på bortebane. De har ikke bedre enn 0-2-4 på seks spilte bortekamper, og kun 3 mål er scoret i alt. I dag har Fiorentina en utfordring i å komponere forsvaret, siden den godeste Per Billeskov Krøldrup er suspendert, Cesare Natali er skadet og Alessandro Gamberini muligens må stå over han også.

Innbyrdes oppgjør:

17.10.2009 Juventus - Fiorentina 1 - 1
24.01.2009 Juventus - Fiorentina 1 - 0
02.03.2008 Juventus - Fiorentina 2 - 3
09.04.2006 Juventus - Fiorentina 1 - 1
10.01.2006 Juventus - Fiorentina 4 - 1

Med disse forsvarsproblemene skal Fiorentina, som ikke vinner bortekamper med skadefritt lag heller, få slite mot Juventus. Vi vurderte å spille hjemmeseier med nøyaktig ett mål, noe som skjer ganske ofte i Serie A, men her kan det bli flere mål hvis Juventus har dagen, og vi spiller ganske enkelt H til 1,55. I skrivende stund vil det være løgn å si at oddsen er god, men vurdert opp mot andre objekter frister denne likevel nok til at vi tar den med i en dobbel. Objektet kan også spilles alene for dem som ønsker det.

Nå kan du tippe på iPhone

Atletico Madrid - Espanyol
Atletico rundet av med fire mål på rappen mot Real Sociedad og vant 4-2 på bortebane, lagets andre borteseier for sesongen. Nå ligger de helt oppe på 6. plass og det er vel også her de hører hjemme, kanskje kan de klatre enda høyere. Skal så skje må den gode hjemmestatistikken videreføres. Man har hittil klart 4-1-1 og har en målforskjell på 12-3 hjemme på Vicente Calderón, det er sterkt. Det ser bra ut med troppen og det er ingen tvil om at Diego Forlan og Sergio Aguero og flere andre er i meget god form om dagen.

Espanyol er helt oppe på 4. plass i La Liga, høyst uventet er det, og det skyldes fantastiske 6-0-0 på hjemmebane. De seks lagene man har slått er Osasuna, Getafe, Almeria, Levante, Malaga og Hercules. Gode lag, for all del, men det blir nok andre boller når man etterhvert skal opp mot lag fra øvre halvdel av tabellen. På bortebane har Espanyol svake 1-1-4 og målforskjellen på 1-11 forteller at man ikke får til noe særlig utenfor Barcelona. Med laget ser det ganske bra ut, eneste fravær av betydning er forsvarsspiller Víctor Ruiz.

Vi er glade i å sette penger på Atletico Madrid denne sesongen, spesielt når de spiller på hjemmebane, og med unntak av 1-1 resultatet mot Almeria har dette vært god butikk. 1,55 på H hos Norsk Tipping er ikke beste tilgjengelige odds, men ikke fryktelig langt unna heller, og denne spilles. Den kan spilles alene, vi bruker den i en dobbel med Juve og får 2,40 i total odds. Vi setter 200 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.40.

109. Juventus - Fiorentina 1,55 3,00 5,05
113. Atletico Madrid - Espanyol 1,55 3,25 4,50

Total odds 2,40

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør