Kaller norsk trenerprofil for «Mini-Mourinho»

Sjekk hvem som får skryt av eksperten.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Selv om det er ferietid for mange, tar ikke Nettavisens fotballmagasin ferie riktig enda. Episode 14 har flere godbiter å by på.

Vi har både møtt Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen og sett nærmere på hva som skal til for at Brann skal rykke opp fra 1. divisjon.

I tillegg snakker Starts leiesoldater, Molde-duoen Ole Martin Rindarøy og Andreas Hollingen, om livet på Sørlandet og oppholdet i Start.

Gjest denne uken er tidligere Vålerenga-profil og TV-ekspert Vidar Davidsen. Han tar for seg flere aktuelle temaer fra Tippeligaen.

I episoden ser han blant annet litt nærmere på hvordan to av Tippeligaens mest profilerte trenere, Kjetil Rekdal og Dag Eilev Fagermo, bruker media for og intervjusettinger på vidt forskjellige måter.

Én av dem får stemplet «Mini-Mourinho for sin mediehåndtering, mens den andre beskyldes for å bruke media til å refse egne spillere.

Se hvem av de to som gjør hva i videovinduet øverst i artikkelen. Der får du også alle de andre godbitene fra denne ukens Tippemagasinet.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør