Allerede har Leicester City sikret opprykk til det fineste fotballselskap.
Allerede har Leicester City sikret opprykk til det fineste fotballselskap. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Kan hvile på laurbærene

Leicester har allerede sikret opprykk til den øverste divisjonen, og møter i dag et hjemmelag med langt mer å spille for.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagstips:
V4 Hagmyren: Bankerfritt i lunsjen
Oddsen:
Lars Bohinen er ambisiøs

Dagens langoddsprogram preges i stor grad av hengekamper fra de største ligaene i Europa.

Dagens spill
Reading - Leicester, H 2,40

Reading er for øyeblikket på en åttende plass etter de falt utenfor playoffplassene fordi de ikke spilte kamp i helgen. Har med seier i dag muligheten til å gjenerobre playoff-plasseringen. Dagens hjemmelag tapte mot Bournemouth i forrige runde.

Neste runde møter de Wigan på bortebane, og da kan det fort bli stygt om de ikke vinner i dag.

Hjemmelaget kan stille med tilnærmet fulltallig tropp.

Dessverre for Reading er de bedre på bortebane enn det de er hjemme, og de står uten seier på de siste seks hjemmekampene. Det er noe de må snu fort som svint, for 7-5-8 på hjemmebane er rett og slett ikke et potensielt Premier League-lag verdig.

Leicester er som kjent allerede klare for Premier League, og forrige runde ga inntrykk av at de hviler litt på laurbærene. Da tapte de for første gang på veldig lenge, og det hele 4-1 - hjemme mot Brighton. Det har tent håpet for Reading i forkant av dagens kamp.

Zoumana Bakayogo er utilgjengelig for dagens gjester.

Leicester er også ligaens klart beste bortelag, og står med 12-4-4 på de første tyve bortekampene. Blir vanskelige å slå også i dag, men har absolutt ingenting å spille for.

Det har Reading. I en kritisk fase av sesongen de ta tre hjemmebanepoeng for å beholde playoffplassen, og jeg forstår ikke at Leicester får favorittstempelet.

2,50 på hjemmeseier til et lag som kommer til å gi alt er virkelig spillbart på en dag som dette.

Reading - Leicester, 2,50 - 3,10 - 2,40. Spillstopp 20.47, og kampen vises på TV2 Sport Premium.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Udinese - Juventus, H 5,40

Spennende kamp i nord-Italia når Udinese er vertskap for Juventus som jakter serietittel nummer tre på tre år.

Hjemmelaget sliter på nedre halvdel av tabellen denne sesongen, men står ikke i fare for å rykke ned. Var en stund faretruende nærme streken, men har funnet en viss form de siste kampene og står med 3-1-2 på de siste seks kampene. Forrige runde ga de Fiorentina kamp til døren og tapte til slutt 2-1. På hjemmebane er de også i godt slag for tiden, og har sanket tretten poeng på de siste fem kampene.

Skadde Lazzari vil utvilsomt bli savnet, det samme vil suspenderte Badu bli.

Juventus er på papiret i god form for tiden, men har vunnet uten å overbevise spesielt mye. Tok seg videre til semifinale, der de møter Benfica, i Europa League med 3-1 sammenlagt mot Lyon, men virker å ha gått litt over på autopilot. Er ligaens beste bortelag også, med 11-3-2 på fremmed gress.

Blir tvunget til å stille med en sub-par stoppertrio, ettersom kjempen Andrea Barzagli er skadet. Utskjeldte Angelo Ogbonna er ventet å ta hans plass. Skadet er også Simone Pepe, som har til gode å spille seg inn på laget denne sesong.

Juventus har nok mest lyst til å avgjøre seriegullet først som sist når de går inn i den kritiske delen av sesongen. Likevel er ikke borteoddsen særlig spillbar. Udinese lar seg ikke pelle på nesen og 5,40 i odds på hjemmeseier er utvilsomt verdt en innsats!

Udinese - Juventus, 5,40 - 3,40 - 1,52. Spillstopp klokken 20.40, og kampen vises på CMore Fotball.

Klikk her for å levere dette spillet.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør