Foto: JUAN MEDINA (REUTERS)

Kan Real tape på hjemmebane?

Vi har sett på søndagens kupong med lokaloppgjør,Tippeliga og muligheter for store premier.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Søndagens kupong har noen sikre kamper, men det er også flere oppgjør som kan bety gode utbetalinger.

Vålerenga - Rosenborg

Martin Andresen har ikke klart å slå Rosenborg i Tippeligaen som trener, og har klart å ta fire poeng uten å ha imponert nevneverdig spillemessig. Rosenborg på sin side kjempet seg til 3-3 i sist kamp mot Start. Historisk har Rosenborg hatt et godt tak på Vålerenga på bortebane, men samtidig er Vålerenga generelt et godt hjemmelag. I utgangspunktet er denne kampen helt åpen, og vi tør ikke annet enn å gardere den godt. Utgangstipset er U.

Lillestrøm - Hønefoss

Lillestrøm har møtt Hønefoss en gang tidligere i offisiell kamp, i cupen 2004. Den gangen ble det 2-0 til Lillestrøm. Vi tror at Lillestrøm ikke vil ha noen problemer med å slå Hønefoss som har fått en vanskelig start på tilværelsen i Tippeligaen. Kanskje den sikreste kampen på kupongen. Klar H.

Odd - Haugesund

Haugesund har to uavgjorte kamper, mens Odd har vunnet en og tapt en. Begge lagene har potensial. Odd er et godt hjemmelag, men vi tror samtidig at Haugesund kan klare å tilkjempe seg i hvert fall ett poeng. Vi garderer kampen, men har H som utgangstips.

Strømsgodset - Viking

Godset har et godt tak på Viking på hjemmebane med 11 seire på 21 kamper. Laget har også begynt godt i år, mens Viking ufortjent tapte mot Vålerenga i første runde før de reiste kjerringa i sist kamp. I utgangspunktet er kampen helt åpen, og vi garderer den stort. U som utgangstips.

Tromsø - Kongsvinger

Kongsvinger har klart å slå Tromsø 2 ganger på 16 kamper på bortebane. Vi tror ikke dette blir den tredje, rett og slett fordi Tromsø er et godt hjemmelag og er et bedre lag generelt sett. Sikker H.

Aalesund - Stabæk

Serieleder Aalesund møter Stabæk i en helt åpen kamp på Color Line stadion. Stabæk liker seg på matta til Aalesund, og har generelt et godt grep på hjemmelaget. Samtidig skal man ikke se bort i fra at serieledelsen og Rekdal er en faktor som vil gjøre at hjemmelaget biter veldig godt fra seg. Vi garderer kampen godt, men har en U som utgangspunkt.

Villareal - Sevilla

Villareal ligger på en 8.plass i Primera Division, mens Sevilla har en 5.plass. Sevilla er ikke et særlig godt bortelag, mens Villareal kun har tapt 2 hjemmekamper i år. Bortelaget har også vist svak form i det siste og vi tror derfor at en hjemmeseier er det mest sannsynlige. Vi garderer med en U hvis mulig.

Real Madrid - Atletico Madrid

Det er ingen tvil om at Real Madrid er det beste laget. Laget har også 14 av 14 mulige hjemmeseire i år, mens Altetico kun har 2 borteseire på 14 kamper. Alt skal altså tilsi en hjemmeseire. På papiret. Samtidig er dette et lokaloppgjør som betyr mye. Hvis du har råd vil vi anbefale å gardere noe, og det kan også sannsynligvis hjelpe på premien. Bortelaget har også hatt en relativt god form i det siste. H er dog utgangspunktet.

AGF - København

Nummer 9 på tabellen mot nummer 1. København skulle være ustoppelige, men feilet sist. Vi tror nettopp det tapet, og det generelt gode taket laget har på AGF vil sikre borteseieren. Sikker B.

Milan - Lazio

Milan har tapt 1 gang hjemme mot Lazio, i 1993. Milan kjemper fortsatt om seriegullet, mens Lazio ser nedrykket nærme seg. Selv om bortelaget har vist gode takter i de to siste kampene, og Milan tapte sin siste kamp er vi sikre på at hjemmelaget klarer biffen. Sikker H.

Lille - Montpellier

På en tippekupong hvor Norsk Tipping har valgt å kjøre «Godt & Blandet» så har nå turen kommet til fransk liga. Lille, som ligger på en 5.plass, og Montpellier som kjemper om seriegullet møtes. Hjemmelaget bruker å være gode på egen stadion, og Montpellier har slitt noe defensivt borte. Dette er en helt åpen kamp, men vi har B som utgangspunkt.

Galatasaray - Fenerbache

Nummer to mot nummer tre på tabdellen i tyrkisk liga. Begge lagene er strålende på hjemmebane men har vært noe mer ustabile borte. Galatasaray har tapt to av de tre siste, mens Fenerbache har ikke tapt på fire kamper. Uansett hvordan man analyserer denne kampen er den veldig åpen. Bruk garderingene flittig, men en H som utgangspunkt er muligens greit.

432-rekker:

Klikk her for å levere kupongen på nett

Tipping Søndag, frist: 28.03.2010 17:55
1. Vålerenga - Rosenborg H U B
2. Lillestrøm - Hønefoss BK H
3. Odd - Haugesund H U
4. Strømsgodset - Viking U B
5. Tromsø - Kongsvinger H
6. Aalesund - Stabæk H U B
7. Villarreal - Sevilla H U
8. Real Madrid - Atletico Madrid H
9. AGF - FC København B
10. Milan - Lazio H
11. Lille - Montpellier U B
12. Galatasaray - Fenerbahce H U B

96-rekker:

Klikk her for å levere kupongen på nett

Tipping Søndag, frist: 28.03.2010 17:55
1. Vålerenga - Rosenborg H B
2. Lillestrøm - Hønefoss BK H
3. Odd - Haugesund H U B
4. Strømsgodset - Viking B
5. Tromsø - Kongsvinger H
6. Aalesund - Stabæk U B
7. Villarreal - Sevilla H U
8. Real Madrid - Atletico Madrid H
9. AGF - FC København B
10. Milan - Lazio H
11. Lille - Montpellier U B
12. Galatasaray - Fenerbahce H U

Se tips på trav, finn Langoddsen-programmet og se hvordan du kan spille på mobilen på sportspill.no

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør