Foto: PA/ Clint Hughes

King kan ikke hjelpe Blackburn

Det norske talentet er skadet når Rovers reiser til Brighton.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny tirsdag
V4 Bollnäs: Gjør Steinlager stolt!

Lunsjtrav Bjerke: Hamre regjerer
V65 Jägersro: En trener i form
Oddstips 1: Brighton mener alvor
Oddstips 2: PSG kan overraske

Det er en av disse tirsdagene på langoddsen, med fristelser både fra ishockey, engelsk fotball og Champions League. Verdens kanskje gjeveste turnering innleder siste avsnitt i dag, med åttendelsfinaler mellom Celtic og Juventus, og Valencia og PSG. Oppgjøret på Mestalla ser du på Viasat 4 klokken 20.45.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Uken fikk en god start i går, da vi satt både langskuddet med UB på Olympiastadion i Berlin og argumenterte for 0-0 og spilte uavgjort til 3,20 mellom Real Betis og Real Valladolid i dagens spill.

Dagens langskudd
9. Lillehammer IK - Stavanger Oilers H 2,50

GET-Ligaen. Det er alltid spennende å se oddsen på Lillehammer hjemme i Kristins Hall. Her vinner Lillehammer stort sett alt. De fem siste er alle vunnet uten bruk av spilleforlengelse, Sparta, Lørenskog, Frisk, Stjernen og Vålerenga er de fem siste til å få med seg 0 poeng i bussen hjem, alle er topplag utenom Stjernen. 14-1-4 er Lillehammers hjemme-tall etter tre perioder. Oilers tapte fire av de fem siste før landslagspausen, og hvorfor de står som favoritter her etter det de viste mot Stjernen (tap 2-3) og Storhamar (tap 1-3) i de to siste, er ikke lett å se. 2,50 på hjemmeseier må testes.

61. Celtic - Juventus H 4,15
Champions League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Allerede i kvalifiseringen til årets turnering var det mange som fryktet at Celtic kunne ryke, men de kom seg videre etter dobbeltoppgjør mot HJK Helsinki og Helsingborg. I gruppespillet leverte nesten over evne innledningsvis, med 0-0 mot Benfica og 3-2 borte mot Spartak Moskva. Men skikkelig moro ble det ikke før de tok ledelsen på Camp Nou og var sekunder og millimetere unna poeng i Barcelona, og senere da Rod Stewart brast i tårer da Celtic slo Barcelona 2-1 på Celtic Park. Den viktige siste kampen mot Spartak vant de også, og man må jo spørre seg, skal det slutte nå? Skal Foster slutte med feberredningene sine bare fordi det er åttendelsfinale? Celtic stilte bortimot rent reservelag mot Inverness i helgen, men vant 3-1. I dag stiller de sterkere, og vi synes 4,15 for hjemmeseieren er så høyt og så spennende at vi må sette en slant på at eventyret fortsetter.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
14. Storhamar Dragons - Stjernen H 1,45

GET-Ligaen. Noe får oss til å nøle med å spille 1,45 på Storhamar her. De slo riktignok habile Oilers i forrige match, noe forøvrig Stjernen også har gjort nylig, men alt i alt er de så opp og ned at odds under 1,50 nesten aldri er aktuelt. Etter at de spilte sesongens beste kanskje beste match mot Lillehammer og vant 4-0, falt de ned adskillige hakk og tapte 2-6 for Rosenborg runden etter. Nå kan man jo bare gjette på hva de leverer denne gangen, etter at de slo Oilers 3-1 i Stavanger sist. Vi har foreslått spill på dette noe ustabile laget fra tid til annen, med vekslende hell. Denne gangen står vi over.

Dagens spill
Det er lett å få ideer når man ser dagens meny. Vi lander på to langskudd og to dagens spill, alle kan spilles som singler og vi satser friskt denne tirsdagen.

Norsk Tipping

29. Brighton & Hove Albion - Blackburn Rovers
Championship. For en flott seier Brighton tok hjemme mot Hull i helgen, den innflytelsesrike Vicente kom innpå og satt 1-0 i sluttminuttene, svært fortjent. Da hadde Gus Poyets mannskap spilt tre bortekamper på rad, uten særlig hell og med 2-2 i Birmingham, 1-1 i Blackburn og tap 1-3 i Sheffield som resultater. Hjemme står de med 6-6-3 totalt og de har slått Derby og Hull, som sagt, i de to siste. Det er tydelig at måkene trives hjemme i badebyen, og det skiller bare to poeng opp til play-off.

Ashley Barnes (a) er suspendert, Andrew Crofts (m) og Gordon Greer (f) er skadet. Disse tre var ute sist også. Og så er det lov å håpe at Vicente (m) spiller fra start denne gangen etter det flotte innhoppet sist. Buckley og Bruno var også tilbake sist, så Gus Poyet kan stille minst like sterkt som sist.

Blackburn har spilt fire hjemmekamper på rad. Etter tap for Charlton og 1-1 mot dagens motstander for bare et par uker siden, har de slått Bristol City og Ipswich, uten å slippe inn mål. Jordan Rhodes har funnet tilbake til mestertaktene som gjorde at han rykket opp med Huddersfield før sesongen, nå har han scoret i syv kamper på rad. Det ser ikke så halvgalt ut for den nye manageren Michael Appleton, kanskje er han mannen som makter å holde hodet kaldt og stenge all støyen i Blackburn ute og konsentrere seg om opprykk. Play-off er fire poeng unna og Rovers har 3-8-3 på bortebane.

Jordan Rhodes (a) brakk nesen mot Ipswich forrige helg, men det er ventet at han starter i Brighton. Det er ellers ingen nye skader eller suspensjoner, men Todd Kane (f) er reist tilbake til Chelsea etter endt utlån. Joshua King (a), Adam Henley, Leon Best og Dickson Etuhu (m) er stadig ute.

Dette kan vise seg å bli en viktig kamp i opprykkstriden. Det ble 1-1 i Blackburn 22. januar, nå har Brighton hjemmebanefordelen og de viste gode takter mot Hull. Blackburn har bare slått de tre lagene som ligger på nedrykk borte, dette blir tøffere. For tøft, tror vi, og setter 100 kroner på hjemmeseier til 2,05. Spillefrist klokken 20.40.

29. Brighton - Blackburn 2,05 2,90 2,90

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør