Lørdag er det Gulltrekning i Lotto - potten dobles!

Ingen hadde sju rette i Lotto på lørdag - det betyr ekstra mange millioner i førstepremiepotten i lørdagens trekning.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

I snitt er det tre spillere som prikker inn sju rette i Lotto hver lørdag, men lørdag 9. februar var det vanskelig å gjette seg fram til de sju tallene. Ingen stakk av med førstepremiepotten!

Det betyr at potten blir ekstra stor lørdag 16. februar. Da skal rundt 29 millioner kroner fordeles på alle med sju rette.

Bli med i trekningen - spill Lotto her!

Dette er tallene som ble trukket ut lørdag 9. februar:

3 - 9 - 10 - 24 - 26 - 32 - 34

Tilleggstall: 7

Sist gang det var Gulltrekning i Lotto var lørdag 8. desember. Da var det tre heldige spillere som delte potten, og dermed økte saldoen med ca. 9,8 millioner kroner hver.

En av dem var Ellen Gimmestad fra Sandnes.

- Nei! Nei! Nei! Å, halleluja. Det er fantastisk! Du vet, man sitter og leser om vinnere og leverer Lotto uke etter uke og blir kjempeglad av fire rette, og så skjer dette, sa hun og lo.

Blir du en av de heldige som vinner i Gulltrekningen i Lotto lørdag 16. februar?

Spill Lotto her!

PS: Gi 7 prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for førstepremien i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.) 

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør