Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Kriselaget taper igjen

Alt går på tverke for LøvHam. Og situasjonen blir ikke bedre etter kveldens hjemmekamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
Tippetips: RBK stopper Vikings seiersrekke
Oddstips 1: I dag slår Godset tilbake
Få oversikt: Disse er skadet i Tippeligaen
Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Det gikk strålende på Langoddsen lørdag, og begge Sportspills tips gikk inn. I dag satser vi på to nye oddstips. Det første finner du her: I dag slår Godset tilbake.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
40. Tromsø - Stabæk
Stabæk har tatt 13 av 16 poeng og scoret 16 av 21 mål på bortebane denne sesongen. Møter et Tromsø-lag som etter to tap på få dager har bevist at de likevel ikke er uslåelige. Tromsø drar normalt fordel av Alfheim-kunstgresset, men Stabæk spiller selv hjemmekampene på kunstig underlag. Bæringene hadde (i motsetning til Tromsø) spillefri onsdag og mønstrer en tropp uten skadeproblemer. 4,10 i odds på borteseier kan være verdt noen slanter.

Dagens avslag
53. HamKam - Hødd
Kamma har imponert stort med seks strake trepongere, men én dag må seiersrekken ta slutt. (Poeng)tapet kan fort komme mot serieleder Hødd i kveld (har bare tapt én kamp denne sesongen), og 1,55 i odds på hjemmeseier er på ingen måte fristende.

Denne LIVE-tjenesten blir fort en favoritt

Dagens spill
59. Løv-Ham - Sandnes Ulf
Løv-Ham sliter voldsomt denne sesongen og ligger nest sist med seks poeng. I juni er det blitt fire strake tap, og opp til sikker plass skiller det ni poeng.

Økonomien er elendig, og publikum svikter laget (187 tilskuere på forrige hjemmekamp).

Og som om det ikke var nok elendighet fra før, så ble kaptein Erlend Storesund skadet forrige runde. Han er trolig ute i tre-fire uker. Mats Olsen er også skadet.

Sandnes står med fire strake trepoengere, senest knallsterke 4-1 over Asker. Har klatret opp på 6. plass, og det skiller bare tre poeng opp til Hødd. Ulf strutter av selvtillit om dagen og er inne lagets kanskje beste periode på flere år.

Forrige sesong endte tilsvarende oppgjør 2-2, mens Løv-Ham vant 2-1 borte. Legg merke til at Sandes ”aldri” spiller uavgjort, og statistikken for de siste 20 kampene viser 9-0-11.

LøvHam står nå med tre strake hjemmetap, og selv i den gode fjorårssesongen var bergenserne svake hjemme på Varden (5-3-6). Vi tror de få hjemmetilskuerne som kommer i kveld, må tusle hjem i kveld etter nok et tap.

59. Løv-Ham - Sandnes Ulf 2,50 - 2,90 - 2,30
Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør