(AFP/Scanpix)

Kun seier er godt nok for Real Madrid

Real Madrid presses av Barcelona til å vinne igjen og igjen. Her er dagens andre oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på en fin blanding av vintersport, fotball, ishockey og håndball. Vi startet med en italiensk og engelsk dobbel som dagens første anbefaling, her følger dagens spanske dobbel.

Søndagens tipsmeny:
Tipping: Zlatan skal hjelpe oss med 12 rette
Odds del 1: Napoli går for gull
Nyttig: Lesernes oddstips søndag

Real Madrid - Mallorca
Primera Division. Real Madrid ligger an til en klar 2. plass i La Liga. Små feilskjær, som 1-1 borte mot Almeria sist helg, er det samme som å gi bort seriemesterskapet til Barcelona. De spilte Copa Del Rey så sent som på torsdag og slo byrivalen Atletico for tredje gang denne sesongen. På hjemmebane er man feilfrie med 9-0-0 totalt, man har vunnet 18 strake her nå. Pepe og Higuain står på skadelisten.

Mallorca imponerte på ingen måte borte mot Atletico sist mandag og tapte fortjent 0-3. Det var lagets fjerde strake bortetap, og Laudrups menn har nå 2-1-6 og målforskjell 8-20 på bortebane. Laget svekkes av at Lopez og De Guzman er suspendert i dag. Marti, Ramis, Pina og Enrich står på skadelisten.

Innbyrdes oppgjør på dagens bane:

10.01.2010 Real Madrid - Mallorca 2 - 0
24.05.2009 Real Madrid - Mallorca 1 - 3
16.01.2008 Real Madrid - Mallorca 0 - 1
11.11.2007 Real Madrid - Mallorca 4 - 3
17.06.2007 Real Madrid - Mallorca 3 - 1

Det spekuleres mye i Madrid for tiden, mange lurer på om manager Jose Mourinho ser for seg å gå til en annen klubb etter sesongen, og om Real skal hente Ruud van Nistelrooy som erstatter for en skadet Higuain. Vi regner med at spillerne ikke mister fokus av den grunn. Mallorca har vunnet på Santiago Bernabeu ved et par anledninger de siste årene, men som bortelagets spiss Webo sier før kampen: "Vi må spille en feilfri kamp og de en veldig dårlig, hvis vi skal ha noen sjanse. Jeg håper de er slitne etter kampen mot Atletico." Vi tror ikke Real slet seg så veldig ut i cupen, vi tror de tar en klar hjemmeseier i dag over et Mallorca-lag som tradisjonen tro får til lite på bortebane. Hjemmeseier med to mål eller mer til 1,48 spilles i en dobbel. Objektet kan også spilles som single.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Almería - Osasuna
Primera Division. Almeria har hevet seg et par hakk den siste tiden. Etter seire over Mallorca og Sevilla i desember slo man Mallorca igjen (cup) i januar og to ganger slo man Deportivo La Coruna (cup) uten å bruke de faste spillerne sine. Forrige hjemmekamp ble det 1-1 mot selveste Real Madrid. Det ser nesten ut som det tette kampprogrammet ikke er noen ulempe, snarere tvert i mot. Likevel ligger man helt nederst på tabellen med stusselige 0-6-3 på hjemmebane. Men formen er klart oppadgående. I dag er alle de faste spillerne som ble hvilt i cupen tilbake, men Acasiete og Silva er skadet og M'Bami er suspendert.

Osasuna er ligaens svakeste bortelag med sine 0-2-8 og målforskjell 6-20 på bortebane. De har scoret to mål på sine fire siste kamper, og savner spillere som Pandiani, Monreal, Ruper, Cejudo, Nekoumam og Masoud. Nyankomne Corominas får sin debut, og Punal er tilbake fra suspensjon.

Innbyrdes oppgjør på Estadio del Mediterráneo:

08.11.2009 Almeria - Osasuna 2 - 0
19.04.2009 Almeria - Osasuna 2 - 1
21.10.2007 Almeria - Osasuna 2 - 0

Det er sjelden det blir noe annet enn borteseier mellom disse. Med skader hos bortelaget og optimisme hos hjemmelaget mener vi det ligger til rette for sesongens første hjemmeseier for Almeria. 2,10 for hjemmeseier spilles i en dobbel med Real Madrid. Her blir totaloddsen 3,11 og vi setter en hundrelapp her også. Spillefristen er klokken 16.55.

55. Almería - Osasuna 2,10 2,90 2,80
73. Real Madrid - Mallorca (0-1) 1,48 4,00 4,00

Total odds 3,11

Klikk her for å levere dette spillet

Spill uten kortleser
For å levere Lotto, Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser. Norsk Tipping har imidlertid akkurat lansert en betaversjon av en spilløsning basert på mobilidentifikasjon.

For å levere spill på den nye måten, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene. Du må være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av løsningen. Registrer deg som kunde her.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus