Lars Bohinen har fått en god start som trener i Sandefjord. Bildet er fra hans tid som Asker-trener.
Lars Bohinen har fått en god start som trener i Sandefjord. Bildet er fra hans tid som Asker-trener. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Lars Bohinen er ambisiøs

Sandefjord åpnet sesongen med en sterk seier i Ullensaker, og går for nye tre poeng i årets første hjemmekamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspill øvrige mandagstips:
V4 Hagmyren: Bankerfritt i lunsjen
Oddsen: Kan hvile på laurbærene

Dagens langoddsprogram preges i stor grad av hengekamper fra de største ligaene i Europa.

Dagens spill
Sandefjord - Fredrikstad, H 1,90

Laget fra hvalfangerbyen fikk en særdeles god start på sesongen med 2-0 borte mot Ull/Kisa. De slapp hjemmelaget fra Ullensaker til noen gode sjanser, men var effektive foran motstanderens mål. Spesielt scoringen til Pål Alexander Kirkevold var det høy klasse over.

Dagens hjemmelag er tippet blant favorittene til å sikre opprykk denne sesongen. Har fått en dyktig trener i Lars Bohinen, som har et løfte til fansen - samtlige spillere skal gi alt på banen.

Får Eirik Holmen Johansen og Christer Reppesgård tilbake fra skade. Ørjan Røyrane har fått en smell i kneet, mens Lars Iver Strand og målscorer fra Ull/Kisa-kampen, Pål Kirkevold, er usikker til kampen. Kim Skogsrud er også skadet.

Fredrikstad er også blant de som regnes i toppskiktet i årets førstedivisjon. Hadde overtaket i store deler av seriepremieren mot Tromsø i Fredrikstad, men tapte 2-0 for Gutan. Så ut til å bli uavgjort til pause, men noe av det siste som skjedde var at bortelaget tok ledelsen. Da gikk luften ut av Fredrikstad.

Trener Håkon Wibe-Lund har alle nøkkelspillere tilgjengelig. Dagens kamp spilles på gress, og Fredrikstad har allerede en kamp i beina på dette underlaget, noe de håper å utnytte til sin fordel.

Det kommer til å bli en tøff kamp på en bane som ikke enda er helt optimal, men Sandefjord kommer fra en positiv opplevelse som garantert ga mersmak. 1,90 i odds på hjemmeseier til hvalfangerne takker vi derfor ja til.

Sandefjord - Fredrikstad, 1,90 - 3,30 - 3,40. Spillstopp er klokken 18.55, og kampen vises på TV2 Zebra.

Klikk her for å levere dette spillet. 

Dagens langskudd
Udinese - Juventus, H 5,40

Spennende kamp i nord-Italia når Udinese er vertskap for Juventus som jakter serietittel nummer tre på tre år.

Hjemmelaget sliter på nedre halvdel av tabellen denne sesongen, men står ikke i fare for å rykke ned. Var en stund faretruende nærme streken, men har funnet en viss form de siste kampene og står med 3-1-2 på de siste seks kampene. Forrige runde ga de Fiorentina kamp til døren og tapte til slutt 2-1. På hjemmebane er de også i godt slag for tiden, og har sanket tretten poeng på de siste fem kampene.

Skadde Lazzari vil utvilsomt bli savnet, det samme vil suspenderte Badu bli.

Juventus er på papiret i god form for tiden, men har vunnet uten å overbevise spesielt mye. Tok seg videre til semifinale, der de møter Benfica, i Europa League med 3-1 sammenlagt mot Lyon, men virker å ha gått litt over på autopilot. Er ligaens beste bortelag også, med 11-3-2 på fremmed gress.

Blir tvunget til å stille med en sub-par stoppertrio, ettersom kjempen Andrea Barzagli er skadet. Utskjeldte Angelo Ogbonna er ventet å ta hans plass. Skadet er også Simone Pepe, som har til gode å spille seg inn på laget denne sesongen.

Juventus har nok mest lyst til å avgjøre seriegullet først som sist når de går inn i den kritiske delen av sesongen. Likevel er ikke borteoddsen særlig spillbar. Udinese lar seg ikke pelle på nesen og 5,40 i odds på hjemmeseier er utvilsomt verdt en innsats!

Udinese - Juventus, 5,40 - 3,40 - 1,52. Spillstopp klokken 20.40, og kampen vises på CMore Fotball.

Klikk her for å levere dette spillet.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør