En skuffet Leeds-keeper Kiko Casilla etter sist lørdags 1-3 tap hjemme for Norwich.
En skuffet Leeds-keeper Kiko Casilla etter sist lørdags 1-3 tap hjemme for Norwich. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Leeds er i ferd med å miste grepet

Med fire tap på de seks siste seriekampene lever Leeds farlig i kampen om direkte opprykksplass fra Championship.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige fredag/lørdagsmeny:
Tippetips lørdag: Bonuspotten skal ut - over 5 mill i tolverpotten
Oddssingel PL lørdag:
Solskjær kan ikke ta noen sjanser
Oddsdobbel:
Engelsk dobbel til over ni ganger pengene
Oddssingel PL:
Denne kampen stinker U lang vei
VM utfor menn:
Paris skal bli VM-konge
V75 Forus:
Stor V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra
V65 Ålborg: Nettavisen jakter ny dansk suksess
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på syv kamper fra Premier League, hvor Liverpool, Arsenal og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er i aksjon. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. Det er også masse vintersport på menyen. I alpin-VM er det utfor for menn, og det er verdenscup langrenn i Lahti i Finland.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Middlesbrough - Leeds H 2,50 (spillestopp kl 13.55)

Med en kamp mindre spilt enn både Norwich og Leeds, så har Middlesbrough kun sju poeng opp til tetduoen. Boro er uten tap på sine fem siste seriekamper og tok en råsterk borteseier mot West Bromwich forrige lørdag. Ligger på 5. plass med totalt 50 poeng. Nedprioriterte onsdagens omkamp i FA-cupen borte mot Newport County og tapte 0-2 der. Står med 6-5-3 totalt på 14 seriekamper hjemme på Riverside.  Spissene Jordan Hugill og Britt Assombalonga pådro seg begge smeller mot Newport, men Boro har godt med alternativer. Darren Randolph, Mo Besic, Ryan Shotton og John Obi Mikel ble alle hvilt i midtuken, men er trolig tilbake lørdag.

Leeds er inne i en blindgate og røk altså 1-3 hjemme for Norwich forrige lørdag. Det var det fjerde serietapet for Leeds i løpet av de seks siste seriekampene. Mistet også serieledelsen til Norwich med tapet sist lørdag, men er a poeng med serielederen. 8-3-4 totalt på bortebane, men to av de tre siste bortekampene er tapt.  Patrick Bamford er endelig tilbake fra kneskade og får nok spilletid lørdag.  Pablo Hernandez, Adam Forshaw og Mateusz Klich må alle testes nærmere kampstart.

Middlesbrough har vunnet 3-0 i de to siste tilsvarende på Riverside. Formsvake Leeds er satt til knepen favoritt lørdag. Det mener vi er feil. 2,50 på hjemmeseier er definitivt verd en innsats i denne tidlige Championship-kampen lørdag.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør