Landslagsstopper Harry Maguire er i likhet med James Maddison ute med skade til Leicesters hjemmekamp mot Burnley lørdag ettermiddag.
Landslagsstopper Harry Maguire er i likhet med James Maddison ute med skade til Leicesters hjemmekamp mot Burnley lørdag ettermiddag. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Leicester spaserer ikke til tre poeng

Leicester har sentrale fravær hjemme mot Burnley og får på ingen måte noen walkover i lørdagens hjemmekamp.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Tøff bortekamp for Leeds
Oddssingel Bundesliga: Borussia Dortmund gir ikke Bayern fred
Oddssingel PL: Tottenham kjører over Palace
Oddssingel PL
: Watford reiser seg på direkten
Oddssingel PL: Pass opp for Murray og Brighton
Oddssingel PL: Bournemouth trives på St. James Park
Oddsdobbel 1
: West Ham har fått opp dampen
Oddsdobbel 2: Fredrikstad trenger et mirakel
V75 Eskilstuna:
Gigantisk V75-jackpot med 76,3 millioner ekstra
V64 Jarlsberg: Internasjonal V64-kveld med jackpot
Lykkespill
: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett
V75 Eskilstuna lørdag: Så enkelt spiller du om 110 millioner

Lørdagens oddsprogram byr blant annet på seks kamper fra Premier League. I Championship er det full runde og det spilles også drøssevis med kamper i FA-cupen. Det er ellers flere interessante kamper i de andre store europeiske ligaene, hvor blant annet Borussia Dortmund møter Bayern München og Napoli er i aksjon mot Genoa. Her hjemme spiller Fredrikstad opprykkskvalik mot KFUM hjemme i plankebyen.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Leicester - Burnley pause/fulltid dobbel U/H - 3,75 (spillestopp kl 15.55)


Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabhas sitt tragiske dødsfall i helikopterstyrten etter hjemmekampen mot West Ham for 14 dager siden, hemmet åpenbart ikke den sportslige utgaven av Leicester som vant 1-0 i den kinkige bortekampen mot Cardiff sist lørdag. Leicester har dog levert en variabel sesongstart og står med 5-1-5 på sine elleve første seriekamper. Det gir totalt 16 poeng og 10. plass på tabellen før helgens serierunde. 2-1-2 hjemme på King Power stadium. Viktige Harry Maguire og James Maddison måtte begge ut med skader mot Cardiff sist lørdag og blir ikke klare til lørdagens kamp.

Burnley endte på en sensasjonelt sterk 7. plass forrige sesong, men det ser blytungt ut å gjenta den bedriften denne sesongen. Sju av de elleve første seriekampene er tapt og kun to er vunnet. Burnley har ikke mer enn åtte poeng hittil, men har likevel fem lag bak seg på tabellen. Etter oppsiktsvekkende sterke 7-7-5 på bortebane forrige sesong, er tilbake i vanlig gjenge igjen denne sesongen og står med 1-1-4 på sine seks spilte bortekamper. Jack Cork og Phil Bardsley mistet begge kampen mot West Ham sist lørdag, men er tilbake her. James Tarkowski er usikker.

1,45 på ren hjemmeseier synes fryktelig labert. Leicester har vunnet to hjemmekamper denne sesongen og i seierskampen mot Huddersfield (vant 3-1) stod det 1-1 til pause. Burnley har tapt fire av seks bortekamper denne sesongen. Det stod 0-0 til pause mot Wolverhampton 16. september, og endte med 0-1 tap. Mot West Ham sist lørdag stod det også uavgjort til pause (1-1), men Burnley endte opp med 2-4 tap. Pause/fulltid dobbelen U/H betales med flotte 3,75 i odds og er et klart mer spennende alternativ enn sørgelige 1,45 for ren hjemmeseier.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør