Inters midstopper Lucio (til høyre) og lagkameratene i Inter nærmer seg europatoppen på inntektssiden. Kun engelske lag har tjent mer på de siste sju årene med Mesterliga. Mariga fra Kenya feirer her en scoring med brasilianeren.
Inters midstopper Lucio (til høyre) og lagkameratene i Inter nærmer seg europatoppen på inntektssiden. Kun engelske lag har tjent mer på de siste sju årene med Mesterliga. Mariga fra Kenya feirer her en scoring med brasilianeren. Foto: AP Photo/Antonio Calanni)

Lesernes oddstips fredag

Del dine odds- og tippetips og les hva andre Sportspill-lesere anbefaler!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Fredagens langoddsprogram byr på 26 objekter fra europeisk fotball.

Dagens tipsforslag fra ekspert Andreas Faye-Schjøll finner du her:
Ny sliteseier for Bayern München

Vurderer du bedre enn Andreas? Skriv inn dine odds- og tippetips i kommentarfeltet under oddsprogrammet nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Her finner du dagens oddsprogram:

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør