FÅR KJEFT: Arsenal får kjeft av Barcelonas president Sandro Rosell, etter at nok en unggutt er hentet til London fra spanjolenes ungdomsakademi.
FÅR KJEFT: Arsenal får kjeft av Barcelonas president Sandro Rosell, etter at nok en unggutt er hentet til London fra spanjolenes ungdomsakademi. Foto: Adrian Dennis / AFP

Lesernes oddstips onsdag

Sjekk hva Sportspills lesere anbefaler før du spiller i dag.

Kommersielt

Onsdagens oddsprogram byr på 50 objekter, med Champions League-klassikeren Arsenal - Barcelona som det soleklare høydepunktet. Men vi kan også spille på norsk håndball, svensk og amerikansk hockey og diverse fotballkamper.

Tipsforslagene fra Sportspill kommer innen kl 10.

Vurderer du bedre eller annerledes enn Sportspill? Skriv inn dine odds- og tippetips i kommentarfeltet under oddsprogrammet nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Nå kan du også spille uten kortleser

Her finner du dagens oddsprogram:

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus