(AP/Scanpix)

Lett match for Australia

OBS! Tidlig spillstopp for dagens første oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Langoddsen har en variert meny i dag. Vi tilbys objekter blant annet fra Asiamesterskapet, håndball-VM, ishockey og engelsk fotball. Vi finner grunnlag for to oddstips i dag, og først ut er Australia.

Dagens andre oddstips finner du her.

Mallorca fikk til lite i en ellers underholdende kamp borte mot Atletico Madrid i går, selv med straffespark og spill 11 mot 10 en periode var outsideren dessverre ikke i nærheten. Tilbakebetalingsprosenten på oddstipsene i 2011 er nå på 114 prosent.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Australia - Bahrain
Asia Cup, gruppe C. Dette er tredje og siste kamp i gruppespillet for disse. Australia og Sør-Korea topper med 4 poeng hver. Resultatene i denne gruppen ble slik vi og mange andre forventet. Australia åpnet med en trygg 4-0-seier over India, mens det ble 1-1 mot sterke Sør-Korea. Før mesterskapet ble Australia, Sør-Korea og Japan tippet som de største gullkandidatene, og alle tre har fått en god start på mesterskapet.

Sørkoreanerne slo Bahrain 2-1 og tar etter all sannsynlighet en klar seier over India i dag. Det betyr at Australia må vinne denne kampen hvis de skal ha mulighet til å vinne gruppen, noe de trolig gjerne vil, for å få antatt enklere motstand i neste kamp.

Les også: Lesernes oddstips tirsdag

Culina, Wilkshire og Carney ser ut til å måtte stå over med skader. Disse tre er faste i startelleveren. Valeri, North og McKay er sannsynlige erstattere, sistnevnte eventuelt i en posisjon han normalt ikke spiller på.

Bahrain slo ursvake India, men ikke klarere enn 5-2. De har også tapt 1-2 for Sør-Korea. I den kampen lå de under 0-2 store deler av kampen, men et noe underlig idømt straffespark på tampen ga et knepent tap, i en kamp de i følge rapportene var langt unna å vinne. Bahrain står med 3 poeng og er videre med seier over Australia. Det blir ikke enkelt, for det er skader i laget og midtbanespiller Faouzi Aaish er suspendert. Trener Sharida vil ikke si hvem som eventuelt må stå over dagens kamp, bare at det er "some injury concerns". En av disse må være Ali Baba, som ble skadet i åpningskampen.

Australia har vunnet fire av fire innbyrdes mot Bahrain og skal være minst et hakk bedre, selv om Bahrain dominerte kampen sist de møttes, i VM-kvalifiseringen. Kewell, Cahill, Holman og Emerton har vært gode hittil, og de er på plass i dag.

Selv om Australia går videre med uavgjort, tviler vi på at de risikerer å spille på et slikt resultat. Husk også at Bahrain er nødt til å gå for seier, og da kan dette fort bli en underholdende affære. Vi tar med oss 1,40 på Australia i dagens første oddstips. Her er spillefristen allerede klokken 14.10, og dette objektet må kombineres.

Storhamar - Vålerenga under 5,5 mål
Det er ofte tette og jevne matcher mellom de to tidligere gigantene i norsk ishockey. Ingen liker å tape disse oppgjørene, som fortsatt har et hat-preg over seg. Lars Løkken Østli gjorde comeback for Storhamar da de overraskende lett vant 6-0 borte mot Stjernen i en match der de etterhvert hvilte spillere, siden motstander hadde fint lite å by på. VIF er litt slitne nå, ser det ut til, de går til dagens match etter tap 2-3 for Lillehammer og 1-4 for Lørenskog. Det passer bra for vårt spill, da VIF er nødt til å skjerpe det defensive hvis de skal ha noen som helst mulighet mot Storhamar. Tre tap på rad hadde passet VIF aldeles elendig.

Innbyrdes oppgjør i 2010:

25.11.2010 Vålerenga - Storhamar 1 - 2
21.10.2010 Storhamar - Vålerenga 2 - 1
23.09.2010 Vålerenga - Storhamar 3 - 2
27.03.2010 Vålerenga - Storhamar 3 - 0
25.03.2010 Storhamar - Vålerenga 0 - 10
23.03.2010 Vålerenga - Storhamar 4 - 1
21.03.2010 Storhamar - Vålerenga 0 - 1
19.03.2010 Vålerenga - Storhamar 1 - 2
07.02.2010 Vålerenga - Storhamar 4 - 3
07.01.2010 Storhamar - Vålerenga 1 - 2

Dette mener vi er en sannsynlig under 5,5 mål. Vi spiller Under til 1,70 i odds og får en dobbel til 2,38 i total odds. Innsats 100 kroner, spillefrist allerede klokken 14.10.

1. Australia - Bahrain 1,40 3,65 5,30
15. Storhamar - Vålerenga - over/under 5,5 mål 1,70 1,70

Total odds: 2,38

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør