HELT OVERLEGEN: Yaya Toure og Manchester City hadde full kontroll på Crystal Palace i midtuken.
HELT OVERLEGEN: Yaya Toure og Manchester City hadde full kontroll på Crystal Palace i midtuken. Foto: Lindsey Parnaby (Afp)

Lett match for Manchester City

Manchester City bør valse over nok en motstander denne lørdagen. Dette er dagens tippekupong-tips!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Fredagens singel til 2,10 i odds gikk inn, så får vi ergre oss over at Atletico Madrid ikke klarte å punktere kampen og fredagens dobbel.

Merk tidlig innleveringsfrist på flere av dagens objekter!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1, kl. 13.25
: Ustabile Wolverhampton får derbytrøbbel
Oddstips 2, kl. 13.40: Mourinho redder jobben med Liverpool-seier
Oddstips 3: Leverkusen må prioritere knallhardt
Oddslangskudd, kl. 12.55: Luften går ut av AIK

TV-kampene: Slik ser du helgens fotballfest
Skaderapport Premier League: Disse mister runden
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister runden

V75 Forus: Ny V75-fest for Nettavisen?

Det er bare å velge og vrake i deilige oddsobjekter på langoddsprogrammet denne lørdagen. Nesten hele Europa stiller med sine beste kamper og det er også mulig å spille på søndagens Tippeliga-kamper.

Midtukens 384-rekker hos Nettavisen leverte elleve rette og ble felt av Juventus' overraskende 1-0-tap for Sassuolo. Premien for det var 100 kroner.

Det er en svært utfordrende og jevn tippekupong denne lørdagen. Bonuspotten på 700 000 kroner går til en eventuell alenevinner.

Innleveringsfristen på lørdagens deilige kupong er klokken 16.00. Som den skal være!

Komplette analyser og forslag til 192-rekker ligger under spillboksen.

1. Crystal Palace — Manchester United
Etter en glitrende start på sesongen, har luften gått noe ut av Alan Pardews mannskap. De var aldri i nærheten da et ikke spesielt B-preget mannskap ble smadret 1-5 på Etihad mot Manchester City. De to siste ligakampene har de også tapte for formlagene West Ham og Leicester.

Mot de såkalte topplagene har de tapt tre og vunnet én i ligaen, seieren kom borte mot Chelsea. De har slitt mot de beste og hjemmestatistikken til Pardew er faktisk ganske svak.

Manchester Uniteds unggutter klarte ikke overvinne Middlesbrough i midtukens ligacupkamp og det var veteranene som feilet i straffekonkurransen. I tillegg fikk de to ekstraomgang van Gaal nok godt kunne klart seg uten.

Dette blir en svært åpen kamp, men Palace spiller så sjelden uavgjort at jeg tror vi får en vinner i denne. HB.

2. Swansea City — Arsenal
Etter en svært resultatmessig tøff periode, var Swansea tilbake på vinnersporet mot bunnlaget Aston Villa forrige helg. Det er ikke mye av angrepsspillet som glir for tiden og Bafetimbi Gomis sliter svært foran mål. Ikke får han spesielt godt hjelp fra spillerne rundt, heller.

Det walisiske hjemmelaget har tatt poeng borte mot Chelsea og vunnet mot Manchester United og således har de gjort det bra mot storlagene.

Arsenal er i glitrende Premier League-form og tok en sterk 2-1-seier hjemme over Everton sist helg. I midtuken ble det skikkelig pinlig mot Sheffield Wednesday og de tapte 3-0 med et svært junior/B-preget mannskap. Men de har fire ligaseire på rad og er naturligvis revansjelystne til denne kampen. Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain ble skadet i midtuken.

Det er vanskelig å utelukke Swansea i denne og Arsenal er i strålende form. HUB.

3. Manchester City — Norwich City
Det er ikke mye poeng i overkomplisere denne. Manchester City høvler over det meste for tiden og tok et greit poeng på Old Trafford sist helg. Norwich måtte ut i ekstraomgang mot Everton i midtuken og er i svært trist ligaform. H.

4. Watford — West Ham United
Denne er mer interessant. Akkurat da luften så til å ha gått ut av Watford, slo de tilbake med 2-0 borte mot Stoke. En solid prestasjon. Det har ikke vært mye mål involvert i Watfords kamper også West Ham skal få slite med å bryte gjennom hjemmelaget.

Heldigvis for gjestene er Andy Carroll tilbake og han tilfører en helt annen dimensjon til deres angrepsspill. Han kan bli en nøkkelmann i oppgjør som dette og vil gi Watfords meget solide midtstoppere knallhard kamp i alle dueller.

Her lukter det U, men West Ham er så bra form at jeg tror mest på borteseier. UB.

5. Newcastle United — Stoke City
Nå må da bunnen være nådd for Newcastle. De ble rett og slett ydmyket i derbyet sist og Sunderland - som til da ikke hadde vunnet en eneste kamp - vant til slutt hele 3-0. Kun Aston Villa har vært tristere denne sesongen og det er et Newcastle ribbet for selvtillit her. Uten den svært viktige midtstopperen Coloccini er de også, han er suspendert.

Stoke fikk seg også en trykk forrige helg, da de merkelig tapte 0-2 for Watford uten å ha truet gjestene på noen som helst måte. Angrepsspillet sitter bare tidvis for Stoke, men mot Newcastle har mange fått svært bra arbeidsbetingelser denne sesongen. UB.

6. West Bromwich Albion — Leicester City
Hjemmelaget har gått noe under radaren denne sesongen og de ligger faktisk på en tiende plass etter ti runder. De to siste kampene har de vunnet, hjemme mot Sunderland og borte mot Norwich, begge 1-0. Det virker som om Tony Pulis endelig har kommet ordentlig i gang med sesongen.

Leicester fikk en sterk 1-0-seier over Crystal Palace sist, men det spørs nok om Jamie Vardy ikke får tøffere arbeidsbetingelser i denne kampen. Tony Pulis er en mester på å frustrere angrepsspillere og det stinker U av denne. Av lagene har jeg mest troen på Leicester, som har en solid offensiv kompetanse. UB.

7. Reading FC — Brighton & Hove Albion
Hjemmelaget var lenge på toppen av formtabellen i Championship, men har bare ett poeng de to siste kampene mot Roterham og Fulham. Mot sistnevnte ble det en skikkelig smell med 4-2 sist. 3-2-1 hjemme er solid, dog.

Brighton har ennå til gode å tape en kamp denne sesongen og har imponerende 3-3-0 på bortebane. Det blir mye uavgjort, dog, og et tap for ligalederen henger virkelig i luften. Dette er tross alt Championship. Sist helg ble det 0-0 hjemme mot Preston North End. HU.

8. Middlesbrough — Charlton Athletic
Etter tre kamper på rad uten seier, ble det en skikkelig opptur mot Wolverhampton på bortebane sist, med 1-3. I tillegg har de slått ut Manchester United i ligacupen på bortebane, så selvtilliten er på topp foran dette møtet.

Charlton har ikke lignet grisen i det siste og er helt i bunn av formtabellen med ett poeng de siste seks kampene. Ett poeng! Her blir det neppe noen bortepoeng. H.

9. Burnley — Huddersfield Town
Burnley tok en svært sterk borteseier over Blackburn forrige lørdag, men var heldige som ikke havnet under, da Blackburn brant noen enorme sjanser. Uansett har de ti poeng de siste fire kampene og virkelig vist at de vil rykke direkte opp igjen.

Huddersfield er ustabile og det er først og fremst mot bunnlagene de tar poeng. Som naturligvis er det viktigste. Her blir det neppe poeng, dog. H.

10. Ipswich Town — Cardiff City
Hjemmelaget åpnet så fantastisk, men har tapt seg stort og har faktisk ikke vunnet i løpet av de fire siste hjemmekampene - altfor svakt for et lag med opprykksplaner. Totalt har de 2-3-1 hjemme.

Cardiff er vanskelig å få has på, men de har sluttet å tape kamper. To seire og tre uavgjort er statistikken de fem siste kampene. Borte er de tradisjonelt svakest, men har bare tapt en kamp på reisefot denne sesongen, mot Rotherham. HU her.

11. Sheffield Wednesday — Nottingham Forest
Formtabbelen lyver ikke: Sheffield Wednesday er i skikkelig flyt og har 4-2-0 de siste seks kampene. I tillegg er selvtilliten på topp etter de gruset Arsenal 3-0 i midtukens ligacupkamp.

Likevel er det ikke uvant at lagene virkelig taper seg etter en slik prestasjon, og fikk en skikkelig utladning mot Arsenal. Dette blir en tøff kamp rent mentalt.

Nottingham Forest er på motsatt ende av formtabellen med 1-3-2 de siste seks kampene, og det stemmer virkelig ikke for gjestene for tiden. 2-2-2 borte er ok statistikk. H.

12. Bristol City — Fulham
Hjemmelaget holdt Cardiff til uavgjort på bortebane på mandag, men er stadig bare poenget over nedrykksplass. 1-2-3 på hjemmebane er ikke nok til å skremme særlig mange, frykter jeg.

Fulham slo som sagt formlaget Reading med 4-2 sist, og har fire kamper ubeseiret. De har svært gjestfrie med 19 baklengs så langt, med 1-3-2 på bortebane gjør at U virker sannsynlig. UB.

384-rekker:

1. Crystal Palace — Manchester United HB

2. Swansea City — Arsenal HUB

3. Manchester City — Norwich City H

4. Watford — West Ham United UB

5. Newcastle United — Stoke City UB

6. West Bromwich Albion — Leicester City UB

7. Reading FC — Brighton & Hove Albion HU

8. Middlesbrough — Charlton Athletic H

9. Burnley — Huddersfield Town H

10. Ipswich Town — Cardiff City HU

11. Sheffield Wednesday — Nottingham Forest H

12. Bristol City — Fulham UB

Klikk her for å levere denne kupongen.

Klikk her for å levere denne kupongen på mobil.

384-rekker:

1. Crystal Palace — Manchester United HB

2. Swansea City — Arsenal HUB

3. Manchester City — Norwich City H

4. Watford — West Ham United B

5. Newcastle United — Stoke City UB

6. West Bromwich Albion — Leicester City UB

7. Reading FC — Brighton & Hove Albion HU

8. Middlesbrough — Charlton Athletic H

9. Burnley — Huddersfield Town H

10. Ipswich Town — Cardiff City HU

11. Sheffield Wednesday — Nottingham Forest H

12. Bristol City — Fulham UB

Klikk her for å levere denne kupongen.

Klikk her for å levere denne kupongen på mobil.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør