Foto: VINCENT KESSLER (Reuters)

Lille slår tilbake

Etter skuffelsen i Champions League tror vi Lille hever seg mot Dijon. Her er dagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
Tippetips: Tottenham tar poeng i Stoke
Oddstips 1: St. Pauli og Malaga får tillit
Oddstips 2: Sjekk denne franske dobbelen
Premier League: Skader og karantener

Langoddsen starter med skiskyting, langrenn og hopp, før fotballen tar over. Engelsk, tysk, spansk, fransk og italiensk fotball er godt representert, og vi finner også en rekke ishockeyobjekter og selvsagt håndball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
87. Novara Calcio - Napoli U 3,00
Novara Calcio kjemper i bunnen, men er ikke ufarlige hjemme på kunstgresset sitt. Napoli kommer hit etter å ha sikret avansement fra gruppespillet i Champions League, og vi tror de kan være litt slitne i beina og tomme i hodet etter triumfen tidligere i uken. Det vil ikke være første gang Napoli skuffer i serien etter en Champions League-innsats, og U til 3,00 synes vi er et fint langskudd.

Dagens avslag
23. Sunderland - Blackburn
Denne ser veldig vrien ut, med ny trener hos hjemmelaget og svakt forsvarsspill kombinert med en brukbar offensiv hos bortelaget. Det frister virkelig ikke å sette penger på noe utfall, og dette objektet lar vi ligge.

Dagens spill
Det er stor variasjon på programmet, men vi mener å ha funnet en godbit i St. Pauli og vi starter i Tyskland, og Spania. Deretter avslutter vi dagen med en fransk dobbel vi har god tro på.

54. Lille - Dijon
Ligue 1. Lille skuffet stort ved å bare spille 0-0 hjemme mot Trabzonspor i Champions League på onsdag. Dermed røk de ut som jumbo i gruppespillet. I hjemlig liga går det bedre, og de har seire over Brest og Ajaccio i sine to siste og 4-3-1 på hjemmebane totalt.

Tulio de Melo (a), Idrissa Gana Gueye (m) og Benoit Pedretti (m) er ute med en skader.

Dijon er nyopprykket og har klart seg greit med 5-3-8 på de 16 første rundene. Nedrykk er dog ikke mer enn 4 poeng unna, og sesongen vil nok handle om å unngå nedrykk. 2-1-5 på bortebane er mindre dårlig enn mange andre. Det ble borteseier mot Nancy på forrige reise, 0-0 hjemme mot Sochaux etter det.

Vi ser kun Matsui (m) på skadelisten.

Mens Lille ofte har skuffet i Champions League, har de gjerne fulgt opp med gode prestasjoner i hjemlig serie. Etter den definitive skuffelsen med exit fra CL-gruppespillet, ligger det i kortene at Lille hever seg og vinner denne hjemmekampen greit. De er store favoritter og vi tror de innfrir. Vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 1,75.

51. Auxerre - Nice
Ligue 1. Det er liten tvil om at denne sesongen blir tung for Auxerre. Vi husker forrige sesong, da de faktisk nådde gruppespillet i Champions League og slet seg fullstendig ut der, noe som kostet mange plasseringer på Ligue 1-tabellen. Denne gangen er det ikke noe CL for Auxerre, men de har bare 3-6-7 i ligaen og er farlig nær nedrykk. Formen er svak med 1-0-4 på de fem siste.

Cisse (m), Coulibaly (f) og Sidibe (f) har vært ute en stund og er ute igjen.

Nice vant 2-0 hjemme mot Rennes forrige helg, et lyspunkt etter laber uttelling den siste tiden. 1-1-3 på de fem siste spilte. Nice ligger på nedrykksplass og på bortebane får de ikke til noe som helst. 0-1-6 og 2-9 i målforskjell på syv forsøk er krisepreget.

Digard (m) og Fae (m) skal være ute.

Her har Auxerre gode sjanser til hjemmeseier og 3 kjærkomne poeng. Det skal de klare, og vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende mellom to lag ute av form. 1,85 for hjemmeseieren spilles, og vi får en dobbel til 3,24. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 16.55.

51. Auxerre - Nice 1,85 3,00 3,30
54. Lille - Dijon (0-1) 1,75 3,35 3,25

Total odds 3,24

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør