IKKE SVAR: Norsk Tipping har forsøkt å ringe den nybakte Eurojackpot-millionæren, men får ikke svar.
IKKE SVAR: Norsk Tipping har forsøkt å ringe den nybakte Eurojackpot-millionæren, men får ikke svar. Foto: Pernille Storholm Skaret/Norsk Tipping

Lotto-millionær ble Eurojackpot-millionær

20 år etter at mannen vant 1,7 millioner i Lotto, ble det en ny millionpremie - denne gang i Eurojackpot.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

- Nå begynner hjertet å øke takten, avbrøt en mann fra Bekkelaget i Stange kommune da Norsk tipping ringte for å overlevere den hyggelige nyheten. 

- Har jeg vunnet?

- Det har du. Du er nemlig trukket ut som vinner av den nasjonale premien i Eurojackpot - det vil si én million kroner rett inn på konto og i tillegg et reisegavekort hos Berg Hansen reisebyrå på 100.000 kroner!

- Oj, ble det enda mer hjertebank. Men så supert, sa den glade mannen etter gledesbudskapet han fikk fredag 24. mai.

Her kan du levere Eurojackpot - frist hver fredag kl. 19.00

Vant 1,7 mill. i 1999

Så kunne han fortelle at det slett ikke er første gang han får en telefon fra Hamar vest.

- Jeg fikk faktisk sju rette i Lotto høsten 1999, for nesten 20 år siden. Premien var på 1,7 millioner kroner. Og så sier du at jeg har vunnet 1,1 million nå - det er helt utrolig, sa mannen, som ønsker å være anonym.

Men han kunne fortelle at det nok kom til å bli stor stemning i familien - etter at det første sjokket over at han ble millionær én gang til, hadde lagt seg.

- Kanskje vi må planlegge en skikkelig reise for hele gjengen med en sånt reisegavekort i premie, sa vinneren fra Hedmark.

Mannen vant på en 5-ukerskupong han kjøpte hos Spar Ottestad fredag 10. mai.

Passerer 300 millioner

Ingen hadde 5 rette hovedtall og 2 stjernetall i trekningen. Førstepremiepotten forble dermed urørt og legger på seg ytterligere til trekningen fredag 31. mai.

På den siste dagen i årets mai kan du dermed vinne cirka 300 millioner kroner hvis du har fullklaff.

Her kan du levere Eurojackpot - frist hver fredag kl. 19.00

- Jeg har ventet hele livet på at du skulle ringe meg!

En blid jente fra Son stakk av med ukens Nabolaget-million, og kan dermed innkassere 1 million kroner. Samtidig sikret hun 100 000 kroner til de av sine nærmeste naboer som hadde spilt Nabolaget.

- Å himmel! Nå svimer jeg av! Jeg har ventet hele livet på at du skal ringe meg, sier hun og hyler fornøyd.

- Gratulerer så mye. Hvordan føles det å bli Nabolaget-millionær?
- Jeg sliter litt med å puste, men jeg har det veldig, veldig, veldig bra akkurat nå. Guri land! Jeg spiller hver uke og har alltid en "lapp" med i Nabolaget.

Hva skjer videre i kveld?
- Nå må jeg feire. Akkurat nå er jeg alene hjemme, men det blir feiring. I morgen skal jeg på fest så da skal jeg i hvert fall være den blideste dama på festen og feire skikkelig. Herregud som jeg skjelver! Å huffameg, sier den blide Son-jenta.

Hvilke drømmer har du ønsket å realisere?
- Det jeg drømmer om er å få vekk litt av gjelda mi, altså studielån og litt sånn småtteri. Dette må nok synke inn før jeg kan bestemme hva jeg skal finne på i tillegg til å slette gjeld. Jeg er ganske gjerrig, så pengene skal brukes med omhu, sier hun og ler godt.

- Det blir penger til barna mine, det er i hvert fall sikkert, sier den glade Son-jenta, som ønsker å være anonym.

Spill Nabolaget, du også!

Resten av kveldens vinnernabolag befinner seg her:

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Son at naboene kunne juble fredag 24. mai. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 50 og 10.000 kroner. Vinnerne bor i nabolag på følgende steder:

  • Oslo
  • Haugesund
  • Sandnes
  • Verdal
  • Kirkenær

Spill Nabolaget her!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill. per rekke.)

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:90 000)

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør