Foto: Lars Opstad

Lyn til 1,02 i odds

Norsk Tipping gir altså 1,02 i odds på Lyn-seier i ettermiddag. Vi takker nei og melder heller Trondheim - Oslo 2-0. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Brann får det tøft på Hønefoss

Tippetips: Tromsø innfrir hjemme

V65 Øvrevoll: Internasjonal V65-omgang på Øvrevoll lørdag kveld
V75 Momarken: Malmin starter og avslutter

Lørdagens langoddsprogram bærer voldsomt preg av at det er ferie rundt omkring i Europa og utvalget er usedvanlig magert til lørdag å være. Det er riktignok 87 spilleobjekter på dagens liste, men 20 av disse spilles enten natt til søndag eller søndag. Heldigvis er det to tippeligakamper på dagens program, i tillegg til norsk 2. divisjonsfotball og norsk 3. divisjonsfotball.

Fana gjorde jobben fredag kveld med solide 6-2 borte over Buvik, og vårt langskudd Brann 2 gjorde jobben hjemme mot Flekkerøy, så tipsformen sitter i.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
GIF Sundsvall - Åtvidaberg
Allsvenskan. Begge lagene kommer fra strålende triumfer sist helg, da Allsvenskan startet opp igjen etter EM-pausen. Sundsvall slo til med en svært overraskende seier borte mot Häcken, mens Åtvidaberg regelrett smadret serieleder Elfsborg med kalassifrene. Hjemmelaget har ikke fått sving på sakene hjemme i Sundsvall (2-1-3). Åtvidaberg åpnet med tre strake seire, før det ble fem strake tap. Har imidlertid kommet til hektene igjen og står med flotte 3-2-0 på de fem siste seriekampene. Er dog klart best hjemme (5-0-2), borte har ikke laget bedre enn 1-2-3. Merkelig nok er hjemmelaget gjort til klar favorittt her, vi registrerer at Åtvidaberg har vunnet de to siste tilsvarende, 3,10 på at Åtvidaberg tar denne må være dagens soleklare langskudd.

Dagens avslag
Vestli - Lyn

3. divisjon avdeling 3. Bunn mot topp i dette oppgjøret. Vestli ligger tredje sist og således på nedrykksplass med sine 12 poeng. Elleve av disse er tatt hjemme (3-2-2), borte er kun ett fattig poeng tatt (0-1-5). Lyn er på full vei tilbake til 2. divisjon og har kun avgitt ett poeng foreløpig (12-1-0). Med 37 poeng er det allerede ti poeng ned til Modum på andreplass. 27-2 i målforskjell på de fem siste seriekampene. Eneste poengtap kom mot Mjøndalen 2 (2-2). Velkjente Mads Dahm trøbler med skade. Oddsen på Lyn-seier er 1,02, det er jo meningsløst å ha med noe slikt. På slike kamper må Norsk Tipping heller tilby handicapspill.

Det er 26 millioner kroner i V75-potten. Kjøp en av våre ekspertkuponger til Momarken.

Dagens spill
OBS. Merk innleveringsfrist kl 13.55 på dette forslaget
Nardo - KFUM Oslo

Hjemmelaget er normalt meget gode på Nissekollen og står med 5-1-1 der. Formen er også strålende for trondheimslaget som står med 5-1-0 på de siste seks seriekampene. Tok en råsterke seier borte mot Fyllingsdalen sist. Ligger a poeng med KFUM, men det er langt opp til suverene Kristiansund. Spiller tøft og hardtarbeidende hjemme på Nissekollen og det er ikke enkelt for noen motstander å komme hit.

KFUM er i tillegg klart best hjemme og ligner ikke noe topplag. Det positive er at Nardo også har fullt mannskap til denne kampen. Det skal ikke være nevneverdige problemer hos KFUM. KFUM et veldig spillende lag som hele tiden skal holde ballen på bakken. Kan ofte slite i kamper de ikke får lov til å føre og i kamper hvor motstander går til med hard fysikk og prøver å drepe et ballbesittende spill. Det er Nardo gode på og med så god motivasjon, selvtillit og en skadefri tropp har vi god tro på seier til hjemmelaget. Oddsen for hjemmeseier er 1,85 og vi velger å kombinere denne med et annet 2. divisjonsoppgjør mellom Oslo og Trondheim.

Skeid - Byåsen
2. divisjon avdeling 2. Svært skuffende sesong av hjemmelaget som gikk på sitt fjerde tap på de fem siste kampene i hengekampen borte mot Træff onsdag (1-2). Er faktisk helt nede på 9. plass på tabellen med sine 15 poeng og har kun fem poeng ned til Træff under streken. Meget svake 1-2-3 på hjemmebane. Har slitt og sliter med tildels store skadeproblemer.

Byåsen er helt oppe på tredjeplass med 25 poeng og 8-1-3 totalt. Alle tapene har kommet borte mot topplagene Kristiansund (1. plass), Fyllingsdalen (3. plass) og KFUM (4. plass). I og med at Kristiansund avga to poeng borte mot Molde 2 sist, er avstanden til serielederen redusert til ni poeng. Byåsen har altså 8-1-0 på lagene under topp fire.

Lagene møttes også i seriespillet i 2010, tilsvarende kamp da endte med 1-2 til bortelaget. Skeid er ikke i form, dette skal være fordel Byåsen som ha vist at de slår alle som ligger bak seg på tabellen. Vi spiller en dobbel Trondheim - Oslo i ettermiddag og oddsen på Byåsen-seier er 1,95.

Vi får da en dobbel med totalodds på 3,61 og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 13.55):
Kamp 30. Nardo - KFUM Oslo 1,85 3,95 2,60
Kamp 36. Skeid - Byåsen 2,45 3,90 1,95
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør