PSG smadret Lyon i det første oppgjøret denne sesongen, men i kveld tror vi ikke på noe smadring. 
PSG smadret Lyon i det første oppgjøret denne sesongen, men i kveld tror vi ikke på noe smadring.  Foto: Szwarc Henri/abaca (Pa Photos)

Lyon kan slå PSG

PSG har mer eller mindre avgjort den franske serien til sin fordel, og skal dem tape en gang så er det i kveld!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4-lunsj Sverige: Herlig lunsj med godbiter på menyen
Tippetips: City mot Arsenal på søndagskupongen
V75 Eskilstuna: Spennende V75-omgang fra Sverige
Oddssingel Premier league: United vinner igjen 
Oddssingel Ligue 1: Lyon kan slå PSG
Oddssingel Premier League: City skal revansjere seg i dag
Oddsdobbel håndball: Røkke-laget tar sin tredje strake seier

Premier League serverer oss to deilige fotballkamper denne søndagen. Først skal Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United besøke Leicester klokken 15:00. Noen timer senere så er det Unai Emery og hans Arsenal som tar turen til Manchester og møte med City. Ved siden av dette spilles det fire kamper i LaLiga, og Real Madrid spiller den sene kampen 20:45 hjemme mot Alaves. Serie A, Ligue 1 og Eredevise ruller videre. Det er og Ski-NM i Meråker. Toppsøndag venter oss, folkens!

NB! Onsdag er det hele 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Lyon - PSG H - 3,65 (Spillestopp 20:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Lyon har prestert bra denne sesongen. Trygt inne på Champions League-plass så langt med sin tredje posisjon på tabellen. Det spesielle i den franske toppdivisjonen er Paris sin overlegenhet, og Lyon har hele 16 poeng opp. Hjemme er Lyon greie, og står med 6-3-2 så langt. Å ta igjen Paris er umulig, slik at sesongen vil være en kamp for en plass i mesterligaen neste sesong. Lyon har ikke tapt på de siste seks i ligaen, og står med to fine borteseire i de to siste mot Amiens og St Etienne. I motsatt oppgjør i oktober vant Paris meget enkelt hele 5-0, men glem dette. Paris er så overlegne, men i dagens kamp mangler PSG noen viktige spillere. Kveldens kamp er uten tvil en av de få dagens bortelag kan tape gjennom sesongen.  

Gouiri og den tidligere Manchester United forsvareren Rafael da Silva er skadet og spiller ikke.

Undertegnede var å så Paris mot Rennes forrige helg. Førsteomgang var rett og slett preget av at laget er så overlegne som de er i seriespillet. Slapt, uinspirert og nonsjalant var det vi fikk se. Andreomgangen var klart bedre, men en svak motstander hjalp til at det ble hele 4-1. Mot Lyon, som er dagens motstander, så vil de bli straffet hardere for slikt spill.

Paris ankommer Lyon som overlegne serieledere. Laget vant sist sesong med et forsprang på 13 poeng, og har i øyeblikket akkurat den differansen, ned til Lille som er nummer to på tabellen. Etter 20 spilte runder har PSG fortsatt ikke tapt, og står med smått utrolige 18-2-0. Hjemme har laget 11 strake gevinster, mens det på fremmed gress har blitt 7-2-0 på de første ni. Siste kamp endte med 4-1 hjemme over Rennes.

Marco Verratti soner karantene, mens Neymar er skadet. Muligens kan Paris tenke noe på de to kampene mot Manchester United i Champions League, men laget avgir uhyre sjelden poeng i den franske ligaen. De vil neppe tape i sesongen, men det kommer veldig ofte et eller to tap gjennom en lang sesong. 

Begurnnelse hjemmeseier: PSG har så å si vunnet den franske serien alt. Men skulle det komme et tap gjennom sesongen, så er det nettop i dag. At vi skal få så mye som 3,65 på Lyon-seier er bra. Vi synes det må testes her.

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør