Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Målrikt i Drammen

To scoringsmaskiner møtes i Drammen, og vi skal tjene på det.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er lørdag og langoddsprogrammet byr som vanlig på flotte spillmuligheter. Engelsk, tysk, italiensk og spansk fotball fra øverste hylle, ispedd norsk fotball fra flere hyller. Vi er på nippet til å sette penger på LSK kvinner enda en gang, men vi har enda mer tro på to andre spill. Vi begynner i Tippeligaen.

Følg Sportspill.no på Facebook.
Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Målrikt i Drammen
Godset viser seg ikke overraskende å være bedre på hjemmebane enn bortebane. Det de leverte i Bergen sist holdt ikke mål på noen som helst måte, og Brann kunne triumfere med 4-0. Hjemme i Drammen har Godset 4-0-0 og 11-4 i målforskjell, noe som holder dem helt oppe på sjetteplass i Tippeligaen. Det er fascinerende å se hvor stor forskjell det er på Godset hjemme og Godset borte.

Jackpot i V75: Les Håkon Einar Hansens tips

Vålerenga vartet opp med storseier mot Odd sist, etter eks-skøytetrener Peter Mullers svært vellykkede pep-talk/pr-stunt der han garanterte et Enga-mål per minutt han fikk snakke til laget. Det virket, og spiller Enga like bra resten av sesongen vinner de serien med god margin.

På bortebane har de godkjente 1-2-1 så langt. Seieren i Sandefjord og det ene poenget mot Brann var absolutt fortjent, men det kunne fort blitt færre poeng i disse kampene også. Det ble tap 3-5 mot Start, og 1-1 mot Stabæk i Engas første bortekamp.

Godset har tatt ut troppen, der Øyvind Storflor er tilbake etter skade: Lars Stubhaug, Adam Larsen Kwarasey, Glenn Andersen, Lars Sætra, Kim André Madsen, Joel Riddez, Komlan Amewou, Øyvind Storflor, Jo Inge Berget, Ola Kamara, Jim Johansen, Fredrik Nordkvelle, Marcus Pedersen, André Hanssen, Muhamed Keita, Lars Christopher Vilsvik, Alfred Sankoh, Petar Rnkovic.

Vålerenga Lars Iver Strand er skadefri. Freddy dos Santos er også tilgjengelig igjen. Bojan Zajic soner for rødt kort og Frode Larsen er fortsatt ute med skade.

Her møtes to av Tippeligaens beste eksempler på hvordan man lykkes med å satse på unge talenter, mange av dem er fra egne klubber også. Her møtes også et lag som scorer mange mål og et lag som både scorer og slipper inn mange mål. Strømsgodset har spilt godt over 2,5 i alle kampene hittil untatt i sesongdebuten da de slo Kongsvinger 2-0. Vålerenga vant 6-1 sist og har et angrep som nærmest garanterer mål i hver eneste kamp. De siste innbyrdes oppgjørene har gått over 2,5 mål og i fjor hadde begge disse klar overvekt av kamper over 2,5 mål. Vi klarer ikke la være å spille H i objekt 86 til 1,50 i odds.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Tottenham - Bolton
Tottenham skal vinne denne kampen og ta et stort skritt nærmere fjerdeplassen i Premier League, en plass de innehar i øyeblikket. De skal møte Manchester City på onsdag, da faller avgjørelsen, men før den tid skal Tottenham ha tre poeng mot Bolton. Tottenham er rimelig suverene på hjemmebane i år, 13-2-3 totalt og syv strake seire nå. Chelsea og Arsenal er slått i de to siste.

Bolton er ferdige for i år, plassen er berget med god margin etter at de vant 2-1 i Stoke sist, og de ander et sted midt på nedre halvdel. De er ikke noe stort bortelag, og i siste hjemmekamp spilte de 2-2 mot nedrykksklare Portsmouth. Det går mot sommerferie for Bolton

Tottenham har endelig mulighet til å bruke Aaron Lennon igjen etter hans lange skadeavbrekk. Det er usikkert hvor mye spilletid han eventuelt får, men han er uansett en styrke for laget. Ledley King skal testes før kampstart, ellers er Vedran Corluka, Niko Kranjcar, Jonathan Woodgate og Carlo Cudicini langtidsskadet.

6-1-2 fordel Tottenham på White Heart Lane de ti siste årene.

Det er nesten ikke interessant hvem Bolton stiller med i denne kampen. Selv med alle de beste på plass, og selv om kampen hadde betydd noe for dem, hadde satt pengene på Tottenham. H til 1,20 er ikke noen gavepakke fra Norsk Tipping, men dem er det gjerne langt mellom uansett. Tottenham-seier med minst to mål fås kjøpt til 1,65. Det tar vi med i en dobbel.

Vår lørdagsdobbel gir 2,47 i odds og vi satser 300 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

70. Tottenham - Bolton (0-1) 1,65 3,65 3,35
86. Strømsgodset - Vålerenga - o/u 2,5 mål 1,50 1,95

Total odds 2,47

Klikk her for å levere denne dobbelen. Du bestemmer innsatsen selv.

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør