Foto: Ap

Manchester City lever farlig

Vi tror de slår Bayern München i kveld, men de er avhengig av hjelp fra Villarreal for å avansere. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Onsdagens langoddsprogram inneholder 40 objekter, der de åtte resterende gruppespillkampene i Champions League naturlig nok påkaller størst interesse. Norge møter Angola i håndball-VM og for øvrig finnes det både finsk ishockey, norsk bandy og norsk herrhåndball på dagens liste.

Tippetips: United fikser Basel

Dagens langskudd:
Ajax - Real Madrid

Real Madrid har reist til Nederland, uten Ronaldo, Ramos og Iker Casillas og i tillegg blir helt sikkert mange andre stjerner spart- Lørdag er det seriekamp mot Barcelona og den kampen har garantert større fokus. Ajax skal kunne kjenne sin besøkelsestid her og kan prøves med små innsatser til 2,80 i odds.

Inter - CSKA Moskva
Inter har allerede vunnet gruppen og vil garantert rotere på mannskapet. Tapte hjemme for Trabzonspor i åpningskampen og russerne er trolig bedre enn tyrkerne. CSKA kan avansere til sluttspillet dersom det ender uavgjort mellom Lille og Trabzonspor og kan ha en flott sjanse til seier her mot et umotivert Inter-lag. 2,55 er oddsen for russisk seier.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
Villarreal - Napoli

Skadeplagede Villarreal har verken lyktes i hjemlig liga eller i Champions League denne høsten. Napoli har altså avansementet i egne hender og med seier her, blir det avansement. Vi stoler imidlertid ikke på italienerne på fremmed gress og skadesituasjonen er klart bedre i Villarreal nå. 1,60 i odds på Napoli ligner mest av alt en dårlig vits. Styr unna.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill:
Manchester City - Bayern München
Ingen tvil om hvor motivasjonen ligger i denne kampen. Manchester City er nødt til å vinne og er samtidig avhengig av at Napoli ikke vinner sin bortekamp mot Villarreal. Bortetapet mot Napoli for fjorten dager siden, kan altså bli svært kostbart for ambisiøse City. I den hjemlige ligaen, går det meste på skinner og både poengene og målene triller inn. Med mannskapet ser det nærmest perfekt ut.

Bayern München har fått merke fraværet av Bastian Schweinsteiger (ute til over nyttår) og to av de tre siste i hjemlig liga er tapt. Men denne gruppen vinner de uansett resultat her. Gode Arjen Robben og Tim Kroos var ikke med troppen til England, og det spekuleres i at verken Lahm, Müller eller Ribery starter denne kampen.

Manchester City har vist seg knallsterke hjemme i manchester og mot et motivasjonsløst og B-preget Bayern München gjør de jobben sin her. Vi tror også det er bra sjanse for at City vinner med mer enn et mål. Vi nøyer oss imidlertid med å spille City til å vinne. 1,50 er oddsen for at så skjer, og dette skal City vinne. Vi kombinerer med franske Lille.

Lille - Trabzonspor
Hjemmelaget tapte sin første hjemmekamp i årets Ligue 1 mot nåværende serieleder Montpellier(0-1), men har siden 8-6-0 på sine fjorten siste seriekamper og har inntatt tredjeplassen der. Etter den strålende bortetriumfen mot CSKA Moskva i forrige runde i Champions League, blir det avansement med seier her. Ender det uavgjort, avhenger det av oppgjøret mellom Inter og CSKA. Både Eden Hazard og Moussa Sow startet på benken i bortemøtet mot Ajaccio lørdag, men begge er garantert tilbake her. De Melo er skadet.

Tyrkiske Trabzonspor overrasket med å vinne borte mot Inter i åpningskampen og har deretter spilt tre uavgjorte og tapt stygt borte for CSKA Moskva. Tyrkiske lag har ingen tradisjon for å levere på fremmed gress og mot et svært formsterkt Lille, har vin ingen tro på at Trabzonspor får med seg noe herfra. 1,42 på hjemmeseieren er trolig som det må være og denne onsdagen spiller vi en ren favorittdobbel. De som er mer dristig prøver seg på et eller begge våre langskudd. Totalodds på vår onsdagsdobbel er 2,13 og vår innsats som vanlig 100 kroner

Spilleforslag onsdag
Kamp 71 Manchester City - Bayern München 1,50 3,65 4,80
Kamp 81 Lille - Trabzonspor 1,42 3,65 5,80
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillsterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør