Leroy Sane scoret seiersmålet for Manchester City i toppkampen hjemme mot Liverpool for ti dager siden. Her ser vi Sane i duell med Liverpool's Trent Alexander-Arnold i den kampen.
Leroy Sane scoret seiersmålet for Manchester City i toppkampen hjemme mot Liverpool for ti dager siden. Her ser vi Sane i duell med Liverpool's Trent Alexander-Arnold i den kampen. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Manchester City setter full fart fra start

Manchester City må vinne kveldens hjemmekamp mot Wolverhampton, men Wolves er ingen kastekjepp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddsdobbel: Mandagsdobbel til nesten fire ganger innsatsen
Oddssingel La Liga:
Helfrekt singelspill til 15,20 i odds
V65 Leangen
: Victoria rir V65-bankeren på Leangen
V64 Eskilstuna: Svært spennende V64-omgang fra Sverige
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Premier League-kampen mellom Manchester City og Tottenham. I tillegg spilles det en kamp i La Liga og det spilles to åttedelsfinaler i Coppa Italia. I håndball-VM er det en meget hektisk dag og det skal spilles 12 kamper i løpet av mandagen. Norge skal i aksjon mot Østerrike og er storfavoritter. I NHL spilles det seks kamper natt til tirsdag.

NB! Onsdag er det 69 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester City - Wolverhampton - begge lag scorer - 1,85 (spillestopp kl 20.55)

7-0 hjemme mot Rotherham i FA-cupens tredje runde og 9-0 hjemme mot Burton i den første semifinalen i Ligacupen, forteller mer enn noe annet om Manchester Citys formidable offensive slagkraft. De seirene kom like etter den meget viktige 2-1 seieren hjemme mot Liverpool tredje nyttårsdag. Ettersom Liverpool gjorde jobben sin og vant 1-0 borte mot Brighton lørdag, er det kun seier og tre poeng som gjelder for Manchester City i kveld. Da vil City igjen være fire poeng bak Liverpool på tabellen. Formidable 10-0-1 på elleve spilte hjemmekamper for City. tapet kom sensasjonelt nok mot Crystal Palace 22. desember.  Sergio Aguero og Vincent Kompany var ikke med i noen av cupkampene, men er klare til kveldens kamp. Fabian Delph er tilbake etter karantene. Benjamin Mendy er som kjent langtidsskadd.

Wolverhampton tok en råsterk borteseier mot Tottenham i forrige bortekamp. Kom tidlig under 0-1 i den kampen, men scoret tre mål i slutten av andre omgang og vant 3-1. Fire dager senere var laget storfavoritt hjemme mot Crystal palace, men presterte å tape den kampen 0-2. Fine 4-3-3 på bortebane og har kun ti baklengs på de kampene.  Wolverhampton kan stille helt skadefritt og har heller ingen karantener.

Manchester City har sluppet inn må på hjemmebane både mot Huddersfield (6-1), Newcastle (2-1), Southampton (6-1), Bournemouth (3-1), Everton (3-1) og Crystal Palace (2-3). Wolverhampton har scoret på bortebane mot de tre topp seks-lagene de hittil har møtt. 1-1 mot Manchester United, 1-1 mot Arsenal og altså 3-1 seier mot Wolverhampton. Det er vrient å finne gode oddsobjekter i kampen mellom Manchester City og Wolverhampton. Men at begge lag scorer til anstendige 1,85 i odds, er et bra alternativ og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør