Foto: GUILLAUME BAPTISTE (AFP)

Marseille er ferdig

Marseilles sikret seg onsdag sitt første ligagull på 18 år. I kveld betyr det lite om de taper.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Som vanlig er det et voldsomt utvalg på Langoddsen denne lørdagen. En rekke kamper fra norsk 2. divisjon, og fulle runder i Tyskland, engelsk League 1, Frankrike og Spania ispedd Tippeligakampen mellom Kongsvinger og Vålerenga. Det finnes en rekke motivasjonsobjekter på dagens liste, så her er det muligheter. Vi finner våre beste spill sydover i Europa.

TippStation:Betal mindre for garderingene på Tippekupongen!

Lille hjemme mot Marseilles tror vi er dagens aller beste spill på Langoddsen. Lille har gjennomført en glimrende sesong og jakter på billett til Champions League. Formen er upåklagelig og med 68 mål er Lille mestscorende i den franske ligaen. Hjemmestatsen viser sterke 13-3-2 og med fire strake seire ligger Lille i øyeblikket på andreplass og er direkte kvalifisert til lukrative Champions League. Men Auxerre ( a poeng) og Lyon jager rett bak, så det kreves tre poeng i kveld. Det er ingen grunn til å tro at Marseilles kommer til å være skjerpet i kveld ettersom gullet allerede er sikret og det er slett ikke utenkelig at manager Didier Deschamps gjør en del rokeringer på laget. H til 1,70 spilles.

Spansk motivasjon
I Spania må det være topp sjanse for Tenerife hjemme mot Almeria. Tenerife kjemper for sin eksistens på øverste nivå og risikerer å rykke ned til Segunda Liga etter kun ett år på øverste nivå. Men det er fortsatt en god sjanse for å berge seg, og i kveldens hjemmekamp mot allerede ferdigspilte Almeria må det være en kanonsjanse for hjemmesterke Tenerife. Sterke 3-2-0 har Tenerife på de fem siste hjemmekampene og H til 1,60 spilles.

Kamp 98 Lille - Marseilles 1,70 2,90 4,10
Kamp 107 Tenerife - Almeria 1,60 3,20 4,20
Vi setter kr 200 på denne dobbelen til totalodds 2,72, og du kan spille den her

Andre objekter:
Senja tar i mot Mo i kamp nr 89. Senja har overrasket mange så langt og tok et meget sterkt bortepoeng mot Lørenskog sist (Lørenskog stod til 1,18 i odds). Mo har vist seg meget svake så langt, og ligner en klar nedrykkskandidat. I fjor berget ranaværingene plassen i siste serierunde, i år ser det mye tyngre ut. Vi tror på topp sjanse for Senja til fine 1,75 i odds.

TIPPETIPS LØRDAG: Lyset har gått på Hedmarken

HamKam har hatt en grusom sesonginnledning etter nedrykket. Sist helg presterte Vegard Skogheims elever å tape 1-2 hjemme for middelmådige Brumunddal. To tap på de tre første kampene er faisten for opprykksfavoritten så langt og det blir slett ikke enkelt i Harstad i ettermiddag. Harstad har levert varene så langt. 3,40 på H synes som en klar overodds og Harstad kan vurderes som et godt langskudd i dag.

Annonse: Over kr 400.000 innspilt i april

Åsane vinner
Den gamle Brann-helten Magnus Johansson er trener for bergenslaget Åsane. Det var stilt store forventninger til Åsane foran denne sesongen, men faisten så langt er tre strake tap. Riktignok mot god motstand, men fasiten er uansett elendig. Stord har overrasket litt, men i ettermiddag tror vi det løsner for Åsane og anbefaler H både i objekt 41 og objekt 42 (0-1).

I Europa tror vi ellers på fine muligheter for Montpellier hjemme mot Lorient i kamp 97 (1,70) og Villareal hjemme mot ferdigspilte Valencia i kamp 104.

Ettermiddagens tippeligakamp mellom Kongsvinger og Vålerenga på Gjemselund synes meget vrien og vi synes ikke noen av utfallene skiller seg ut som spillbare.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Vil du ha premiegaranti? Prøv TippStation!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør