Foto: Scanpix

Marseille mot tabelltopp i Frankrike

Med seier over ligaleder Lille kan de ta over teten. Her er dagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Søndagens meny:
Tipping: Vi garderer Real Madrid
Odds: Inter og Fiorentina kniper 3 poeng
Odds: Lesernes oddstips søndag
Trav: Vinner direkte i årsdebuten?
Lotto: Vant du tre millioner i går?

Langoddsen inneholder mye interessant fotball i dag. Vi skal likevel ikke gape over alt for mye på en gang og runder av helgen med et singlespill på knallsterke Marseille.

Marseille - Lille
Ligue 1. Marseille har ikke tapt siden desember i fjor, og er nå bare poenget bak de to topplagene i Ligue 1. Et av dem møter de i dag, til det som er nødt til å bli en spennende kamp. Marseille har 7-4-1 på hjemmebane totalt, og formen er meget god. De hadde vunnet tre hjemmekamper på rad før det ble 0-0 mot Manchester United i Champions League. Returkampen spilles 15. mars, så det skal ikke ha noe å si for dagens kamp.

Manager Deschamps ser ut til å kunne stille sterkt i dag. Viktige spillere som Loic Remy, Mathieu Valbuena, Stephane M'bia og Andre-Pierre Gignac raporteres å være tilbake i trening og klare for kamp.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Lille topper tabellen, men har tapt terrreng i forhold til mange av lagene bak. Formen er ikke like god lenger, og hvis man tar med resultatene fra Europa League har ligalederen bare 0-3-2 på de fem siste. Kanskje er det et tett kampprogram som koster krefter. Mens Marseille har spilt fem kamper fra og med februar, har Lille spilt åtte. Trener Rudy Fernadez sier at laget hans normalt hever seg til de store oppgavene, som dagens. Det ser greit ut med laget. Florent Balmont er idømt to kampers karantene, men straffen starter først på mandag, så han er med.

Innbyrdes oppgjør på Stade Velodrome:

27.01.2010 Marseille - Lille 2 - 1
16.08.2009 Marseille - Lille 1 - 0
23.11.2008 Marseille - Lille 2 - 2
20.04.2008 Marseille - Lille 1 - 3
08.04.2007 Marseille - Lille 4 - 1

Marseille virker skarpest i øyeblikket, og motivasjonen er stor når man kan slå ligalederen og innta tabelltopp på én gang. Med spillere tilbake fra skade tror vi hjemmelaget tar dette. Hjemmeseier til 2,00 er et brukbart tilbud fra Norsk Tipping, og denne spiller vi som single. Innsats kroner 100, spillefristen klokken 20.55.

84. Marseille - Lille 2,00 2,75 3,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør