Mange har latt seg imponere av Wigan i det siste, og Rösler får mye av æren.
Mange har latt seg imponere av Wigan i det siste, og Rösler får mye av æren. Foto: Bogdan Maran (Ap)

Med ett mål for øyet

Uwe Rösler og hans Wigan er utvilte, kamplystne og med kun ett punkt på agendaen - sikre playoff i the Championship.

Kommersielt

Sportspills øvrige langfredagstips:
Oddstips 2: Brighton trenger en seier
V65 Klosterskogen: Gigajackpot fredag!
V4 Eskilstuna: Bankerfritt vorspiel

Dagens langoddsprogram inneholder en nær full runde av Championship, samt noen kamper som tyvstarter de største ligaene.

Dagens dobbel
Wigan + Bournemouth. Samlet odds 3,06

Wigan - Reading

Uwu Rösler har virkelig fått til ting den perioden han har hatt med Wigan. Å komme til semifinalen i FA-cupen mot alle odds er rett og slett imponerende, og nå har han sjansen til å jobbe mot et nytt besøk på mektige Wembley. Da må dagens motstander slås.

Forrige helg ble det tap i den nevnte semifinalen mot Arsenal, etter straffesparkkonkurranse. Etter det har de fått nesten en uke med hvile, noe dagens motstander ikke kan skryte av.

Wigan er veldig bra på hjemmebane for tiden, til tross for at de tapte 1-0 for Millwall sist runde. Totalt står de med 11-7-3 på eget gress, og er med det ligaens femte beste hjemmelag.

Chris McCann og Ben Watson er skadet for hjemmelaget.

Vi hadde troen på Reading i tirsdagens kamp mot ligamester Leicester, men de kom til kort og fikk kun med seg ett poeng. Det har lagt press på deres kamp om playoff-plassene.

Reading er faktisk bedre borte enn hjemme og står med 10-4-7 på reisefot. Forrige gang de var på tur tapte de imidlertid 1-3 for Bournemouth.

Jem Karacan og Danny Gruthie er skadet. Mikele Liegertwood er suspendert.

Hjemmelaget bør ses på som favoritt til å ta tre særs viktige poeng, og vi setter vår lit til Uwe Rösler i dag. Veldig god odds på hjemmeseier, som passer bra i vår dobbel.

Bournemouth - Sheffield Wednesday

Dagens hjemmelag har plukket en helt eventyrlig form ut av sekken, men seks kamper med seier på rad ble endt da de kun klarte uavgjort mot jumboen Yeovil. Likevel er de kun to poeng bak playoff-plassene.

Og mens Reading spiller en skjebnekamp mot Wigan, har Bournemouth alt å spille for hjemme mot Sheffield Wednesday. Hjemmelaget står med tre hjemmeseire på rad. Totalt har de grei hjemmestatistikk, med 10-5-6 på eget gress.

Hjemmelaget må klare seg uten skadde Charlie Daniels og suspenderte Harry Arter.

Sheffield Wednesday har ekstremt lite å spille for i rundene som kommer. De har ti poeng ned til streken og fjorten poeng opp - Sheffield blir en middelhavsfarer i år.

Spesielt på bortebane har det sviktet for gjestene i det siste, og de står uten seier på de fem siste bortekampene.

Må klare seg uten Floro og Gardner, mens Loovens er tvilsom til start.

Hjemmelaget har uten tvil mest å spille for, og er i veldig god form. Dermed kan vi utnytte oddsen på 1,70.

Wigan - Reading, 1,80 - 3,20 - 3,70.
Bournemouth - Sheffield Wednesday, 1,70 - 3,30 - 4,10.
Samlet odds 3,06, spillstopp er klokken 15.55.

Klikk her for å levere dagens dobbel.

Dagens langskudd
Blackpool - Burnley, H 3,40

Blackpool trenger sårt en seier. Med ett poeng på de siste fem kampene, har de beveget seg faretruende nærme nedrykksstreken.

Dagens hjemmelag er ganske gode på hjemmebane, og har 7-6-8 som hjemmefast. Har imidlertid tapt de to siste på eget gress, og begynner å bli avhengig av nye hjemmepoeng.

Helt skadefri tropp til dagens kamp.

Luften har gått litt ut av Burnley i det siste, og de har kunnet vunnet én kamp de siste fire. I alt annet enn teorien er de klare for en Premier League-retur, og mye skal til for at de mister den plassen.

På bortebane er de ligaens neste beste, bedre er bare Leicester, og de har tapt kun tre ganger på reisefot.

Skadde Sam Voakes blir sårt savnet.

Dette er et langskudd i sin sanne betydning. Blackpool må vinne på hjemmebane for å beholde sikker plass, mens Burnley nok har lyst til å sikre opprykket. Hjemmebanefordel og desperat hjemmelag kan være nok til å senke ambisiøse Burnley. Og 3,40 i odds er veldig, veldig gunstig.

Blackpool - Burnley, 3,40 - 3,15 - 1,90. Spillstopp klokken 18.10.

Klikk her for å levere dette spillet.sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus