PÅ VINNERSPORET: Tor Ole Skullerud slo tilbake med seier mot Bodø/Glimt sist runde.
PÅ VINNERSPORET: Tor Ole Skullerud slo tilbake med seier mot Bodø/Glimt sist runde. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Molde setter skapet på plass

Molde tapte for Odd i åpningsrunden og er fast bestemte på å unngå noe liknende i dag. Vi gir dem tillit på søndagens tippekupong.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 1: Bradley har alltid en plan
Oddstips 2: Drømmestart hos Bryne
Langskudd: De knuser Gerrards finaledrøm
TV-fotball: Sjekk søndagens oversikt over TV-fotball
Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
Jägersro galopp: Nettavisen jakter trippel i galopp

På søndagens langoddsprogram er det bare å slå seg løs. Tippeligaen og OBOS-ligaen glimter til fra beste side, mens Serie A, FA-cupen og Premier League krydrer et nydelig oddsprogram.

Lørdagens oddstips gikk så som så. Det ble kun ett treff på fire forslag - dog var det langskuddet til 3,20 i odds.

Lørdag var én heldig vinner alene om 12 rette og vant hele 4,2 millioner kroner - med en innsats på åtte kroner!

Det betyr imidlertid at bonuspotten er tilbake på null.

1, Molde — Aalesund
Hjemmelaget reiste seg fort etter hjemmetapet for Odd i åpningsrunden. Det var aldri tvil om hvem som var best på Asmpyra og Molde vant fortjent 3-1 over Bodø/Glimt.

I denne kampen er de nødt til å overbevise hjemmefansen om at de kan prestere også foran dem.

Aalesund har fått en svak start på sesongen, en sesongstart som ville sett mye dårligere ut uten Petter Orry Larsens utligning mot Lillestrøm i sluttminuttene forrige runde.

Molde tar denne.

2, Sandefjord Fotball — Sarpsborg 08
Dette blir en viktig kamp for Sandefjord, som tapte helt mot slutten i kampen mot Start forrige helg. På hjemmebane var de solide i åpningen mot Bodø/Glimt.

Sarpsborg har åpnet sesong sterkt og fulgte opp borteseieren mot Tromsø, med en jevnspilt uavgjortkamp mot Vålerenga.

På bortebane virket de veldig solide, og Nettavisens fotballekspert Joacim Jonsson tror på Sarpsborg i ukens Tippemagasinet.

Det er vanskelig å være uenig, uten at vi tør avskrive Sandefjord på tippekupongen. HUB.

3, Stabæk — Viking
Etter uavgjortkampen mot Haugesund i åpningen, har Stabæk hevet nivået og spilte meget godt mot Odd i Skien.

Men de har blitt bare ett poeng, noe som setter press på Bradley og gjengen før denne kampen.

Viking slo tilbake etter åpningstapet for Mjøndalen og vant til slutt fortjent mot Tromsø. Bekymringsverdig for Jonevret er det imidlertid at de var avhengig av en gedigen keepertabbe for å sikre seieren. HB.

4, Tromsø — Lillestrøm
Tromsø har null poeng på to kamper og allerede begynner man å fortvile på Alfheim. Men de vet hva de er gode for og i dag får de en perfekt sjanse til å slå tilbake.

For Lillestrøm har to 1-1-kamper på rad. I den første tok de poenget helt på overtid, mens Aalesund utlignet helt på tampen av deres forrige kamp.

Uansett: HU virker som fornuftige kryss her.

5, Sogndal — Hønefoss BK
Sogndal har kommet greit i gang med fire poeng på to kamper mot nedrykkstruede lag. I dag er de store favoritter.

For Hønefoss har to tap på rad og det ser virkelig ikke pent ut. De må heve seg betraktelig - men Sogndal virker veldig sterke. H.

6, Sandnes Ulf — Nest-Sotra
Ulf har tatt to poeng på de to første kampene etter uavgjort mot Jerv og Ranheim. Det kommer til å ta tid for å sette den nye troppen og det har de to første kampene bevist.

Nest-Sotra har startet med to tap for lag de egentlig ikke bør tape for, og tapet for Åsane forrige runde var rett og slett flaut. H.

7, Strømmen — Bærum
En spennende kamp mellom to lag som er ventet i nedrykksstriden. Strømmen har tapt to kamper uten å score, noe som ikke akkurat sår tvil om statusen som nedrykkskandidat.

Bærum kjempet seg tilbake og tok sesongens første poeng mot Follo sist. De har en formidabel utfordring foran seg denne sesongen, men Robinson-Massimo gjør i det minste sitt for å lette på stemningen.

HUB.

8, Bryne — Ranheim
Gaute Larsen og hans Bryne har kommet så vanvittig godt i gang. Formen i vinter var intet blaff og to seire på rad gjør smilene brede i Bryne.

Ranheim har to uavgjortkamper på rad, og det kan virke som om de ikke er klare for å være like seriøse opprykkskandidater denne sesongen. H.

9, Kristiansund BK — Åsane
Kristiansund har fire poeng på de to første kampene og tok en viktig 2-0-seier over Levanger forrige runde. På hjemmebane var de uhyre sterke i fjor, og det er ingen grunn til å tro at de ikke blir det i år også.

Åsane har imidlertid sjokkert "alle" og vunnet to på rappen - i imponerende stil. De har vist at de ikke skal tas lett på, noe som gjør at vi krysser HU i denne.

10, Follo — Jerv
Her møtes to lag som har åpnet sesongen greit etter opprykkene sine. Follo mistet seieren mot Bærum sist, men er trolig kjempefornøyde med å ha fire poeng på de to første.

Jerv har på sin side holdt både Sogndal og Sandnes Ulf til uavgjort, noe som viser at de ikke skal avskrives mot noen denne sesongen. Men Follo er uhyre uredde og vi tror de stikker av med alle poengene i denne. H.

11, Lyn — Grorud
Spennende lokaloppgjør i Oddsen-ligaen, som har sin åpningsrunde denne helgen. Det er vanskelig å dømme hvilket av disse to lagene som ligger best an før sesongen, og uansett blir det en jevn åpningskamp - med Lyn som favoritt.

HU.

12, Club Brugge — RSC Anderlecht
Nå begynner det å spisse seg til for Club Brugge: Ikke bare har de Europa League-kvartfinale mot Dnipro å konsentrere seg om, men også mesterskapsrunde i hjemlig liga.

Her har de også førersetet og konsentrerer seg trolig mest om å sikre semifinale i Europa League.

Anderlecht var med i Champions League denne sesongen, men må finne seg i at Club Brugge har forbigått dem på flere fronter. Men de kan ta revansje i dag. HUB.

432-rekker:

1, Molde — Aalesund H

2, Sandefjord Fotball — Sarpsborg 08 HUB

3, Stabæk — Viking HB

4, Tromsø — Lillestrøm HU

5, Sogndal — Hønefoss BK H

6, Sandnes Ulf — Nest-Sotra H

7, Strømmen — Bærum HUB

8, Bryne — Ranheim H

9, Kristiansund BK — Åsane HU

10, Follo — Jerv H

11, Lyn — Grorud HU

12, Club Brugge — RSC Anderlecht HUB

Klikk her for å levere denne kupongen.

96-rekker:

1, Molde — Aalesund H

2, Sandefjord Fotball — Sarpsborg 08 HB

3, Stabæk — Viking HB

4, Tromsø — Lillestrøm H

5, Sogndal — Hønefoss BK H

6, Sandnes Ulf — Nest-Sotra H

7, Strømmen — Bærum HU

8, Bryne — Ranheim H

9, Kristiansund BK — Åsane HU

10, Follo — Jerv H

11, Lyn — Grorud HU

12, Club Brugge — RSC Anderlecht HUB

Klikk her for å levere denne kupongen.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør