Foto: Jon-Michael Josefsen/SCANPIX

Molde skal klare seier igjen

Vi tror Molde setter sjansene i dag og spiller borteseier til godkjent odds

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Langoddsen byr hovedsaklig på Europa League-kvalifisering i dag, og vi ser nærmere på Moldes returoppgjør i Latvia, etter 1-0 seieren i rosenes by.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

FK Jelgava - Molde
Molde vant 1-0 over Jelgava i første kamp etter en sen scoring av Fall, og har et brukbart utgangspunkt til å ta seg videre. Klarer man det, venter VfB Stuttgart i neste runde, noe som kan bli en flott kamp på Aker Stadion. Men først må Molde klare minst uavgjort i Latvia, eventuelt tape 0-1 og gå videre etter ekstraomganger.

Jelgava er ikke blant de aller beste latviske lagene og de har liten erfaring med spill på internasjonalt nivå. De slet tidvis med Molde i den første kampen, og var noe heldige da Molde sløste bort flere målsjanser før Fall endelig scoret. Jelgava gikk for 0-0 og klarte det nesten, i dag er de nødt til å gå fremover for å score. Det vil åpne for moldenserne.

Jelgava er ikke overraskende bedre hjemme enn borte i den latviske serien, men denne kampen går på Slokas Stadion i Jurmala, hjemmebanen til FK Jurmala, så dette blir vel nærmest som bortekamp å regne for Jelgava også.

Fra Moldes hjemmeside: "MFK har vært inne i en tøff periode i vårsesongen, men dette er nå på vei til å snu. Laget har holdt tett bak de tre siste kampene og også skapt et stort antall sjanser framover på banen. Med flere av de offensive spillerne på plass mot Jelgava kan man håpe på en bedre uttelling."

Molde er et bedre lag enn Jelgava på papiret og ikke minst også i den første kampen. Målvakt Lillebakk har vært solid etter at han fikk ansvar, og i dag kan Molde godt vinne, selv om de er videre med både uavgjort og alle former for ettmålstap der de scorer selv. Norsk Tipping er i øyeblikket ikke så langt unna andre bookmakere med sine 1,65 på at Molde vinner. Vi setter 200 kroner på Molde. Denne spilles som single og fristen er klokken 17.55.

66.FK Jelgava - Molde 3,35 2,90 1,65

Klikk her for å levere dette spillet

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør