PSG's manager Thomas Tuchel herjes av skader og karantener i sitt lag foran kveldens hengekamp i Ligue 1 borte mot Nantes.
PSG's manager Thomas Tuchel herjes av skader og karantener i sitt lag foran kveldens hengekamp i Ligue 1 borte mot Nantes. Foto: Christophe Ena (AP)

Nå er det "krise" i PSG

Paris Saint-Germain tapte 1-5 borte mot Lille søndag. I kveld er de herjet av fravær foran bortekampen mot Nantes.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel CL: Liverpool vinner også bortekampen
Oddssingel CL: Tottenham er sjanseløs mot City
Målscorerspill CL: Mane gjør livet surt for Porto
Oddssingel Ligue 1: Nå er det "krise" i PSG
V75 Bjerke: Solberg for alle penga
V4/V5 Jägersro galopp: Neuroth har ambisjoner
Påskekrim: Løs dagens gåte og du kan vinne flaxlodd

Det er ikke et veldig omfattende langoddsprogram denne onsdagen, men de to siste kvartfinale-returene i Champions League skal spilles. Manchester City hjemme mot Tottenham, mens Liverpool skal til Porto og har som kjent et flott utgangspunkt etter sin 2-0 seier på Anfield. I tillegg spilles det kamper i både Serie A og Ligue 1 og det er også en kamp i Toppserien for kvinner her hjemme. Natt til torsdag er det tre kamper i sluttspillet i NHL.

NB! Onsdag er det ca 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Nantes - Paris Saint-Germain H 3,50 (spillestopp kl 18.55)

Det har ikke vært noen spesielt god sesong for Nantes. De ligger helt nede på 15. plass med 34 poeng og er ikke helt trygge på ny kontrakt enda. Det skiller ni poeng ned til Dijon på kvalikplass når Dijon har seks kamper igjen å spille. Nantes har sju kamper igjen å spille. Det er bortebane som har vært utfordringen til Nantes denne sesongen. Kun tre av seksten bortekamper er vunnet og hele elleve av dem er tapt. Hjemme går bedre og fredag kveld ble Champions League-jagende Lyon slått 2-1. Totalt 6-4-5 på hjemmebane.

Paris Saint-Germain er som vanlig helt suverene i toppen av tabellen.  De har 17 poeng ned til Lille på 2. plass og selv om de ikke teoretisk er klare som seriemestre enda, er jo det bare en formalitet.  Motivasjonen til stjernegalleriet er nok så som så om dagen. Nest sist nøyde de seg med 2-2 hjemme mot Strasbourg og søndag gikk PSG på en stjernesmell borte mot Lille og tapte hele 1-5. Det skyldes nok også at de har en bråte med fravær for tiden. I kveld er Thomas Meunier, Thiago Silva, Neymar, Edinson Cavani og Angel di Maria alle ute. Midtbanesjefen Marco Veratti soner karantene, det samme gjør Juan Bernat.

PSG har vunnet borte mot Nantes de fem foregående sesongene. Samtidig er det en klar tendens at topplagene rundt omkring i Europa som leder klart på denne tiden av sesongen, stadig går på bortesmeller. Juventus røk 1-2 borte mot Spal i helgen, mens Barcelona nøyde seg med 0-0 mot Huesca og PSG røk altså 1-5 borte mot Lille.

Vi kunne naturligvis ønsket oss høyere hjemmeodds enn 3,50 på hjemmeseier i kveld, men den oddsen speiler naturligvis også alle fraværene PSG har å slite med. Uansett så tester vi et spill på Nantes i kveld.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør