Leicester's Jonny Evans er blant de mest kjente spillerne på Nord-Irland. Her fortviler Evans etter at Tyskland har gått opp i 2-0 ledelse i EM-kvalifiseringskampen på Windsor Park i september.
Leicester's Jonny Evans er blant de mest kjente spillerne på Nord-Irland. Her fortviler Evans etter at Tyskland har gått opp i 2-0 ledelse i EM-kvalifiseringskampen på Windsor Park i september. Foto: Peter Morrison (AP)

Nå er det slutt på moroa for Nord-Irland

Nord-Irland tok full pott på sine fire første EM-kvalifiseringskamper. Men det var før dobbeltoppgjørene mot Tyskland og Nederland.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal ut på midtukekupongen
Oddsdobbel: Nå er det slutt på moroa for Nord-Irland
Oddssingel EM-kvalik: Wales må unngå tap
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddstips NHL: Minnesota med jerngrep på Winnipeg Jets
V64 Gävle:
Jackpotomgang med over 1,2 mill ekstra
V65 Øvrevoll
: Praktfull V65-omgang på Øvrevoll
V65 Bergen: Vi byr på helfrekke objekter i Bergen

Etter noen labre dager på langoddsprogrammet, er det et betydelig mer sprekt program vi har foran oss torsdag. Det er endelig klart for EM-kvalifiseringskamper og hele ti kamper skal spilles torsdag. Ellers er det full rulle på ishockeyen, med serierunder både i Getligaen og i SHL. Natt til fredag er det hele 11 kamper i NHL.

Fredag er det ca 289 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Nederland - Nord-Irland over 2,5 mål - 1,45 (spillestopp kl 20.40)
toppkamp der Nederland ligger på 3. plass med ni poeng, men har en kamp tilgode på både Tyskland og Nord-Irland som står med tolv poeng. Nederland har allerede gjort unna begge kampene mot Tyskland og må ha en meget bra sjanse til å havne blant de to beste. 4-2 seier over Tyskland og 4-0 seier over Estland i de to kvalifiseringskampene spilt i september og det vrimler av kvalitet i dette laget nå.

Nord-Irland innledet med full pott på de fire første kampene og ledet derfor gruppen etter fire runder. Men har altså igjen dobbeltoppgjør mot Nederland og bortekamp mot Tyskland og de røk da også 0-2 hjemme mot Tyskland i den siste runden. Har noen Premier League-spillere i sin stall, men ellers består mannskapet av spillere som holder til i de lavere divisjonene i England. Og som en kuriositet, så er Sarpsborg 08's Kyle Lafferty den man får lavest odds på som målscorer for Nord-Irland i kveld. Det forteller vel det meste.

Nederland er storfavoritter i kveld og skal fikse dette veldig greit. Vi tror også det blir bra med mål. Med tanke på at hjemmeoddsen er på 1,11, frister det klart mer med et spill på over 2,5 mål i kampen. 1,45 er dog ikke rare oddsen, så vi må kombinere denne. Det gjør vi med en kamp fra SHL.

Rögle - Djurgården H 2,05 (spillestopp kl 18.55)

Rögle har hatt en strålende start på sesongen og topper SHOL etter åtte serierunder. Råsterk overtiddsseier borte mot hjemmesterke Frölunda i forrige serierunde. Har kun ett tap hittil, det kom i tredje serierunde hjemme mot Oskarshamn (0-1), men det må nok mest betraktes som et arbeidsuhell.

Også Djurgården henger på bra og ligger på 3. plass. Men har vært ute i Champions League allerede denne uken og har sentrale fravær i Jacob Josefson, Anton Hedman og stortalentet Alexander Holsz soner i tillegg karantene. Skal være bra sjanse for Rögle dette 2,05 er grei hjemmeodds. Kombinert med over 2,5 mål i kampen  Nederland - Nord-Irland får vi en totalodds på 2,97 på denne dobbelen.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør