Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos

Nå har det løsnet for Torres

Fernando Torres er tilbake i hetluften og jager nye scoringer mot Kroatia mandag. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Patricia styrer i Skien
Lunsjtrav Jarlsberg: Dumdumboy dummer seg ikke ut
V65 Halmstad: Adrian tar opp arven

Mandagens langoddsprogram er ikke veldig omfattende og består kun av 27 spilleobjekter, der 12 av dem er hentet fra kveldens to meget spennende kamper i gruppe C. Kun fire øvrige fotballkamper er det funnet plass til som spilles mandag. De resterende spilleobjektene er hentet fra tirsdagens to avsluttende kamper i gruppe D.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Väsby United - Vasalund

Svensk 1. divisjon norra. Hjemmelaget står med 3-0-1 på hjemmebane og innehar 7.plassen på tabellen, seks poeng bak kveldens motstander som også er serieleder. I kveld må Väsby unnvære to av sine beste spillere (Ogunnalke og Jelecak), men er likevel satt til ganske klar favoritt. Vasalund har fortsatt ikke tapt (6-3-0) og står med solide 3-1-0 på bortebane. 2,40 på at Vasalund vinner er et spennende langskudd her.

Dagens avslag
Enköping - Dalkurd FF

Svensk 1. divisjon norra. Tabelljumbo Enköping står med fattige tre poeng etter ni serierunder og har fem poeng opp til sikker plass. Lagets eneste seier kom mot Akropolis (som ligger på nederste sikre plass). Møter i kveld et Dalkurd som har gjort det bra på bortebane (2-2-0). Men likevel ikke er bedre enn nummer ni. Borteseier her prises til 1,85 i odds, det er ikke verd risikoen. Styr unna.

Søndag ble det fullklaff for våre V64-tips til Solvalla i Sverige og 36 000 kroner innspilt. I kveld har vi tips til V65 i svenske Halmstad. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under

Dagens spill
Nikica Jelavic - Fernando Torres
Hvilken spiller scorer flest mål? Everton-spilleren Nikica Jelavic har hatt to gode kamper for sitt Kroatia hittil i dette EM, og scoret det ene målet i 3-1 seieren mot Irland i åpningskampen. Men det er spisskollega Mandzukic som har vært den store trusselen på topp for kroatene all den tid han allerede har scoret tre mål.

Fernando Torres brente et par feite sjanser da han kom inn for Spania i åpningskampen mot Italia, men virket uansett veldig sprek og kom til muligheter. Da var det kanskje ikke så overraskende at den godeste Torres brukte tre minutter på å sende Spania i føringen mot Irland i den andre gruppespillkampen. Og da han i tillegg scoret 3-0 målet i den kampen, fikk garantert Torres det påfyllet av selvtillit som han trengte.

Dette spillet går altså ut på hvem som scorer flest mål av Jelavic og Torres, og i en kamp der vi forventer spansk dominans og spansk seier, er det svært sannsynlig at Fernando Torres blir en av målscorerne. Vi har sett under hele EM at de spissene som lyktes i en kamp også lyktes i den neste og selv om det er mange potensielle målscorere i Spania, tror vi Torres er en av dem.

Oddsen for spansk seier i denne kampen er magre 1,62, da synes vi det er mer fristende å øke risikoen en smule og vi spiller da at Fernando Torres scorer flere mål en Jelavic (som neppe kommer til mange sjanser i denne kampen) til 2,45 i odds. Objektet kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Italia - Irland over/under 2,5 mål
Italia har gjort to bra kamper hittil, men fått dårlig betalt poengmessig all den tid begge kampene har endt 1-1. Hadde tilsynelatende total kontroll mot Kroatia onsdag kveld, men ble for opptatt av å forsvare sin 1-0 ledelse og fikk som fortjent da Kroatia utlignet. Dermed er det kun seier som gjelder i kveld og helst med flere mål.

Irland har tapt 1-3 og 0-4 i sine to første kamper og har egentlig ikke vært i nærheten av poeng. Det lekker bak og fremover på banen har det vært tøffe arbeidsbetingelser for Robbie Keane, Kevin Doyle og Jonathan Walters. Irland er ute av EM og har kun æren å spille for i kveld.

Italia må fremover, de må helst vinne med flere mål og Irland har lite å forsvare. Det er veldig sannsynlig at dette blir målrikt og da velger vi heller over 2,5 mål enn en underbetalt Italia-seier. Oddsen for at denne kampen ender over 2,5 mål er 1,50 og da kombinerer vi dette objektet med at Fernando Torres scorer flere mål enn Nikica Jelavic.

Vi får da en dobbel til 3,68 i odds og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag mandag (spillefrist kl 20.40):
Kamp 98 Nikica Jelavic - Fernando Torres 6,95 1,60 2,45
102 Italia - Irland - over/under 2,5 mål 1,50 2,10
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør