Slik ser den store adventskalenderen ut
Slik ser den store adventskalenderen ut

Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Du kan kjøpe inn det som kanskje er den mest spennende adventskalenderen allerede nå.

Kommersielt

Hvert eneste år elsker vi å telle ned til julaften, og om vi kaller det advenstkalender eller julekalender så er det ingen tvil om at en av de mest spennende er Flax-kalenderen.

Du kan nå kjøpe dine digitale utgaver av kalenderen som du kan skrape på nett og mobil fram mot julaften. Både den lille kalenderen til 50 kroner og den store til 100 kroner kan kjøpes. Forskjellen på de to er hvor store premiene er. 

Slik ser den vanlige kalenderen ut.

Faktisk er det slik at det er lettest å vinne topp-premien på den store hvor vinnersjansen er 1:325 000 mens den lille har 1:500 000. Begge har likevel større vinnersjanser enn vanlig millionflax.

Hver luke har ett eget spill, og samler ett symbol som telles opp mot slutten av perioden (om du ikke "jukser" ved å skrape alt på en gang).

Du kan kjøpe kalenderne her

Er du ikke digital kunde av Norsk Tipping? Det blir du på 1-2-3 her

PS! Du kan også teste det egne flaxloddet julefryd 7 på rad(!) 

Under ser du vår symboloversikt da vi testet det store flax-loddet den 23.desember. Du kan lese under bildet hvordan det gikk.

Vi fikk ikke den siste stjernen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør