Kristoffer Zachariassen har vært en av Sarpsborg 08s beste spillere også denne sesongen.
Kristoffer Zachariassen har vært en av Sarpsborg 08s beste spillere også denne sesongen. Foto: Christoffer Andersen (NTB scanpix)

Nå løsner det for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 har fått dårlig betalt i sine hjemmekamper. I kveld skal det bli seier mot bortesvake Ranheim.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Rosenborg er ikke til å kjenne igjen
Oddssingel Eliteserien: Knalltøff bortekamp for Brann
Oddssingel Eliteserien: Horneland tåler ikke flere tap
Oddssingel Serie A: Atalanta må ha poeng mot Juventus
V65 Biri: Stor jackpotkveld med 483 157 kr ekstra i sekserpotten
V75 Årjäng
: Herlig V75-omgang med to bankere fra Norge
V64 Jägersro galopp: Supersøndag på Jägersro

Eliteserien rullet på for fullt nå i mai og søndag spilles det seks kamper, fem av dem med avspark kl 18.00, mens Bodø/Glimt - Brann starter kl 20.00. Ellers er det toppoppgjør i Toppserien mellom Sandviken og LSK Kvinner, den kampen spilles på Intility Arena. Det spilles ellers en rekke kamper i både Serie A og La Liga og det spilles også kamper i Allsvenskan. Her hjemme er det også kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Det er siste serierunde i 2. bundesliga og det også helt avgjørende kamp om seriegullet i Tyrkia mellom Galatasaray og Istanbul Basaksehir. I ishockey-VM spilles det tre kamper og natt til mandag spilles femte semifinale mellom San Jose Sharks og St. Louis Blues, her står det forøvrig 2-2 i kamper.

NB! Onsdag er det ca 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sarpsborg 08 - Ranheim HUB pause 1,95 (spillestopp kl 17.55)
Geir Bakke var klar i intervjuet etter torsdagens bortekamp mot Brann på at Brann hadde vært det beste laget og vunnet fortjent. Men Sarpsborg 08 har ellers fått dårlig betalt for gode prestasjoner og det har sammenheng med at laget sliter med å score mål. De har vært best i alle sine fire første hjemmekamper, men kun en av dem er vunnet og Sarpsborg 08 har kun maktet å score tre mål på de fire hjemmekampene. Det skal ikke vært nye skader hos hjemmelaget.

Ranheim holdt stand i det lengste borte mot Odd torsdag, men det var meget fortjent et Odd tilslutt fikk sitt seiersmål. Ranheim med to tap, en poengdeling og seier mot Brann i sine fire bortekamper, men seieren mot Brann var helt mot spillets gang. Svake 4-2-9 på bortebane forrige sesong og alt tyder på at det er hjemme i Trondheim laget må ta sine fleste poeng også denne sesongen.

Sarpsborg 08 vant tilsvarende kamp 4-1 i fjorårssesongen og det skal være svært gode muligheter for hjemmeseier igjen. 1,45 på hjemmeseier er uansett fryktelig lavt. Vi setter heller pengene på at hjemmelaget leder til pause. 1,95 er oddsen på at så skjer. Denne kombineres med en annen hjemmeseier fra Eliteserien.

Haugesund - Kristiansund H 1,85 (spillestopp kl 17.55)

Knallsterk borteseier for Haugesund på Lerkendal torsdag og Jostein Grindhaugs lag tok seg opp på 8. plass med 11 poeng. De har fått dårlig betalt hittil og både i seriepremieren borte mot Strømsgodset og i bortekampen mot Lillestrøm hadde Haugesund fortjent poeng. Totalt 1-2-1 hjemme på Haugesund stadion, tapet kom mot Molde. Joakim Våge Nilsen var ikke med til Trondheim torsdag, men er tilbake i kveld. Det samme gjelder for Torbjørn Kallevåg som er tilbake etter karantene. Niklas Sandberg var tilbake etter skade mot RBK og satt på benken da.

Kristiansund fortsetter å imponere og klarte altså å snu 0-2 til 3-2 seier hjemme mot Molde 16. mai. Det var lagets tredje strake seier og KBK er helt oppe på 5. plass med totalt 16 poeng. "Ranet" med seg tre poeng borte mot Sarpsborg 08 forrige søndag og tre av fem bortekamper er tapt.

2-3 og 3-2 i de to tilsvarende som er spilt i Haugesund etter at Kristiasund kom opp i Eliteserien. Kristiansund fikk nok en kraftig utladning torsdag og det ligger et tap i luften nå. Vi gir Haugesund full tillit og 1,85 på hjemmeseier er godkjent odds. Kombinert med pauseledelse til Sarpsborg 08 får vi da 3,61 i totalodds.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør