(Norsk Tipping)

Nabolaget-vinner fikk revansj over heldig nabo

En mann i 40-årene fra Askim ble Nabolaget-millionær og kona tok andrepremien.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Fredag 15. februar kunne en mann i 40-årene fra Askim juble høyt. Han ble hovedvinner i Nabolaget og sikret seg en million kroner. Mannen, som har spilt Nabolaget i mange år kunne endelig kalle seg Nabolaget-millionær.

Fikk Nabolaget-revansj

- Det er helt utrolig! Endelig er det min tur, jubler kveldens hovedvinner, som forteller at han har vært nære ved å vinne Nabolaget-premier tidligere.

- Da Nabolaget startet vant naboen min hovedpremien, men jeg rakk ikke å levere kupongen min. En annen gang droppet jeg å levere kupongen min og da vant søren meg naboen min igjen, sier mannen som endelig fikk sin revansj, og ler godt.

Spill Nabolaget her!

Kona vant andrepremien

Ikke nok med at mannen vant hovedpremien på en million, men kona hans hadde også levert, og vant da andrepremien på 100.000 kroner.

- Heldigvis vant jeg mest, sa mannen ertende til kona da Norsk Tipping tok kontakt. 

Resten av kveldens vinnernabolag befinner seg her:

I tillegg til hovednabolaget i Askim, var det fem andre vinnerbolag i kveld. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 50 og 10.000 kroner. Vinnerne bor i nabolag på følgende steder:

  • Åkrehamn
  • Oslo
  • Kongsvinger
  • Ottestad
  • Mjøndalen

Det er trekning i Nabolaget hver dag klokka 19.00. Lørdag til torsdag trekker vi en daglig vinner av 10.000 kroner. De fem nærmeste naboene (som har spilt Nabolaget) får en tusenlapp, mens 700 spillere vinner 50 kroner.

Fredag er det så hovedtrekning med én vinner av 1 million kroner - i tillegg trekkes det ut fem andre nabolag med 100.000 til hovedvinneren.

Spill Nabolaget her så er du med i trekningen!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:90 000)

 

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør