Foto: Scanpix/AFP

Napoli går for gull

Cavani og Hamsik sørger for seier i Bari. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på en fin blanding av vintersport, fotball, ishockey og håndball. Vi starter med en italiensk og engelsk dobbel som dagens første anbefaling, før vi fortsetter i Spania.

Søndagens meny:
Tipping: Zlatan skal hjelpe oss med 12 rette
Odds del 2: Kun seier er godt nok for Real Madrid
Nyttig: Lesernes oddstips søndag

Bari - Napoli
Bari er bunnlaget i Serie-A. Med 14 poeng har de allerede seks poeng opp til sikker plass, så her går det mot nedrykk. 2-3-5 og målforskjell 7-13 på hjemmebane sier sitt. Den siste tiden har man tapt 0-3 for Milan (Coppa Italia på torsdag) og 1-2 for Juventus på bortebane, mens forrige hjemmekamp ga et 0-2 tap for Bologna. Almiron er tilbake i laget, men Donati er suspendert.

Napoli spiller underholdende fotball for tiden, og de nærmer seg tabelltopp. Når dette skrives er de på 4. plass, de har fine 5-2-3 på bortebane og de har bare 4 poeng opp til ledende Milan. Det ble 2-1 hjemme mot Bologna i cupen på onsdag, her ble Cavani og fem andre faste spillere hvilt, på benken. Ellers ble det tap 1-3 for Inter i forrige bortekamp, men man gjorde en god innsats og spilte lenge jevnt med den regjerende mester. Hamsik var tilbake i laget i cupkampen i midtuken og han er på plass nå sammen med hele stjernegalleriet. Forsvarsspiller Grava er suspendert.

Innbyrdes oppgjør på dagens bane, delvis gamle tall er det, men tendensen er tydelig:

18.04.2010 Bari - Napoli 1 - 2
13.11.2006 Bari - Napoli 0 - 1
06.01.2004 Bari - Napoli 0 - 0
28.09.2002 Bari - Napoli 0 - 1
04.11.2001 Bari - Napoli 0 - 1
14.04.2001 Bari - Napoli 0 - 1

Napoli lukter gull og Champions League nå, de er i våre øyne en reell outsider til å stjele seriegullet fra Inter, hvis de fortsetter i det sporet de er inne i nå. Bari tror vi ganske enkelt ikke har kapasitet til å stå i mot et toppet Napoli i form. 1,90 for borteseieren er greit. Vi spiller denne i en dobbel med Blackburn.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Blackburn - West Bromwich
Premier League. Vi var usikre på hvordan det skulle gå med Blackburn da manager Sam Allardyce overraskende fikk sparken før jul. Konklusjonen etter syv kamper med Steve Kean i førersetet og 3-1-3 på disse, må være at det går akkurat like middels nå som tidligere. Blackburns siste hjemmekamper har gitt 1-0 mot QPR i cupen og 3-1 mot Liverpool i Premier League. Blackburn har 5-3-3 på hjemmebane og Ewood Park er fortsatt et vanskelig sted å være for de aller fleste i Premier League.

Nykommer Jermaine Jones er med i troppen etter å ha ankommet på lån fra Schalke 04 ut sesongen. Santa Cruz ser også ut til å trives med å være tilbake på Ewood. Keith Andrews, Vince Grella, Steven N'Zonzi og Phil Jones er på skadelisten.

West Bromwich nærmer seg bunnen etter en overraskende god start på sesongen. Etter seks strake tap vant de 3-2 hjemme mot Blackpool forrige helg. De har 2-2-7 på bortebane. Forsvarssjef Jonas Olsson er tilbake etter karantene. Kun Steven Reid er ute i øyeblikket.

Det står 3-3-0 fordel Blackburn på dagens bane på 2000-tallet. Blackburn viste seg som det bedre laget da vant 3-1 i West Bromwich i romjulen, og vi tror ikke WBA klarer å etablere noe spill på Ewood Park denne gangen heller. Blackburn-maskineriet vil sannsynligvis gå sin gang og da ender dette trolig1-0 eller 2-0. Vi spiller hjemmeseier til 1,95. Objektet kan også spilles som single. Vi får en dobbel til 3,70 som vi setter 100 kroner på. Spillefristen er klokken 14.55.

31. Bari - Napoli 3,40 2,80 1,90
50. Blackburn - West Bromwich 1,95 3,10 3,20

Total odds 3,70

Spill uten kortleser
For å levere Lotto, Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser. Norsk Tipping har imidlertid akkurat lansert en betaversjon av en spilløsning basert på mobilidentifikasjon.

For å levere spill på den nye måten, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene. Du må være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av løsningen. Registrer deg som kunde her.

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør