Foto: gettyimages

Nederland griper halmstrået

Nederland er pisket til å vinne søndag og spilles til fin odds. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Vi tror på Raufoss

Tippetips søndag: Bonuspotten vokser
V5 Haugaland: Wassberg er den perfekte vikar
V64 Solvalla: Ohlsson sitter på bankeren

Søndagens langoddsprogram består av 89 spilleobjekter og det knyttes naturligvis mest spenning til hvem som avanserer i gruppe B, der alle fire lagene faktisk kan nå kvartfinalen. I tillegg er det dessverre en rekke grovt underbetalte favoritter på et ellers svært uoversiktlig søndagsprogram der det blant mye annet spilles en god del kamper i norsk 2. divisjon.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Landskrona - Øster
Til tross for flotte 6-1-2 på de ni siste blir ikke Henke Larsson Landskrona favoritt i denne kampen. Det er naturligvis fordi bortelaget står med 10-1-0 på sine elleve første seriekamper og har inntatt en klar føring i Superettan. Men før eller siden kommer tapet, så jevn er naturligvis Superettan og selv om Landskrona har litt marginer med seg den siste tiden, synes vi hjemmeseier er det som må angripes her og 2,60 på Landskrona er et spennende langskudd søndag.

Dagens avslag
Fana - Fyllingsdalen
Bergensoppgjør mellom to av de klubbene (sammen med Åsane) som kjemper om å bli nummer to-klubb i Bergen. Fana hadde poeng i lomma borte mot KFUM Oslo sist helg, men måtte tilslutt returnere fra hovedstaden med 1-2 tap. Dermed er Fana fortsatt godt plantet i bunnstriden med sine fem poeng. Hjemme på Nesttun har Fana 1-1-2.

Fyllingsdalen FK (sammenslåingen av LøvHam og Fyllingen) har fått opp farten etter en svak sesongstart og står med fem strake seire nå, men det er allerede åtte poeng opp til serieleder Kristiansund. Prestisjefylt bergensoppgjør dette og hjemmelaget vil garantert selge seg dyrt og da er ikke 1,70 på borteseier noe å bry seg med her.

Dagens spill
Nederland - Portugal
Dersom ikke Portugal taper med to mål eller mer i denne kampen, går de til kvartfinale så lenge Danmark ikke tar poeng mot Tyskland. Nederland må på sin side vinne denne med to mål eller mer for å kunne avansere til kvartfinale og er da samtidig avhengig av at Tyskland slår Danmark.

Portugal gjorde en solid kamp mot Tyskland i åpningskampen, men tapte likefullt 0-1. Tok tidlig kommadoen mot Danmark og på 2-0 til Portugal var det nesten ikke mulig å se Danmark komme tilbake i den kampen. Men Portugal slapp seg ned og Danmark kom tilbake til 2-2. men Valero sørget som kjent for 3-2 seier til Portugal.

Trolig vil både Rafael van der Vaart og Klaas Jan Huntelaar få sjansen fra start søndag, all den tid Nederland minimum må vinne med to mål og da må vi anta at trener Bert van Marwiijk må velge en mer offensiv startoppstilling for et Nederland som gjorde en bra andreomgang mot Tyskland.

Hos Portugal er det ikke ventet endringer, men sannsynligvis vil Portugal gå forsiktig ut her, all den tid de trolig vil være videre med uavgjort (da forutsetter vi at Tyskland ikke taper mot Danmark). Det var betenkelig av Portugal å slippe inn to må mot Danmark når de hadde tatt ledelsen 2-0 og Nederland er normalt mye farligere enn Danmark.

2,50 er oddsen for at Nederland tar denne kampen og vi synes det er verd å prøve et spill på Nederland her. Kampen kan selvsagt spilles som singel og vår innsats er kr 100 som vanlig.

Spilleforslag 2 søndag (spillefrist kl 20.40):
Kamp 71 Portugal - Nederland 2,50 3,20 2,50
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør