Nekter å gi opp Real Madrid-drømmen

Tippeligaspissen avslører store ambisjoner.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Nettavisens fotballmagasin holder det gående gjennom sommeren og denne uken har vi blant annet møtt Haugesunds Christian Gytkjær.

Spissen ble sett på som en kandidat til å kapre toppscorertronen i årets Tippeliga, men dansken har slitt litt i første halvdel av sesongen.

Mot Lillestrøm i starten av juli vartet imidlertid profilen opp med hat trick og står dermed med fem fulltreffere i ligaen så langt.

I vår reportasje snakker spissen om toppscorerdrømmen han nekter å gi opp, den tøffe sesongen så langt og veien videre denne høsten.

Gytkjær snakker også om ambisjonene videre for framtiden. Dansken avslører blant annet at han fortsatt drømmer om en helt spesiell klubb.

Se klippet med Gytkjær i videovinduet øverst.

Ellers i den 15. utgaven av Tippemagasinet møter du også Vålerengas Elias Mar Omarsson og du får som alltid tippetips fra Joacim Jonsson.

Programmet ledes av Tina Wulff.

Her ser du hele episoden av Nettavisens fotballmagasin:

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør