Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Nordmenn tror Norge taper

Flertallet tror ikke på norsk seier mot Danmark i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Kveldens kamp mellom Danmark og Norge er svært viktig for begge lag. Danskene tror på seier, og skal man dømme etter medieoppslag og folkets tillit til Drillo og hans menn skulle man muligens tro at også vi nordmenn ville tro på en seier.

Slik er det dog ikke. 67 prosent tror ikke på norsk seier i Parken mot Danmark basert på spillene Norsk Tipping har mottatt på kampen klokken 16:10.

Dette til tross for at du vil få over 3 ganger igjen pengene hvis du satser på Norge (oddsen er på 3.40).

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Oslofolk tror minst

Minst tiltro har folk fra Oslo til landslaget. Der tror kun 27 prosent på norsk seier. Mest patriotiske er de to nordligste fylkene: Troms og Finnmark hvor over 40 prosent tror det blir norsk seier.

Ikke overraskende er kampen dagens mest spilte spill, og vil du også sette penger på norsk seier, dansk seier - eller uavgjort så kan du spille kampen til en singel. Fristen er ti over åtte, altså 20:10.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør