Cardiff vant forrige kamp, men har ingen tid til å hvile.
Cardiff vant forrige kamp, men har ingen tid til å hvile. Foto: David Davies (Pa Photos)

Ny skjebnekamp for Solskjær

Til tross for seier forrige runde, er det langt opp for Cardiff. Derfor må de vinne i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
V75 Klosterskogen: Gylden millionfest
Oddstips 2: Inter kan få problemer
Oddstips 3:
Napoli i ny giv
Tippekupongen: Dumpekandidatene i aksjon

påskeaftens langoddsprogram finner vi full runde i blant annet England, Italia og Tyskland.

Dagens spill
Cardiff - Stoke, H 2,25

Mens klubbens jurister går til kamp for å få tapet mot Crystal Palace annulert, kjemper Cardiff for livet på hjemmebane.

Tok en sterk og meget overraskende seier borte mot Southampton forrige runde. Uten den hadde det sett veldig mørkt ut, men uten seier i dag kan det bli like ille nok en gang. Vinn eller forsvinn. Solskjær står med 2-1-4 på hjemmebane i sin Cardiff-æra.

Craig Noone er skadet, det samme er Mark Hudson. Samtidig kan Solskjær få Jones, Turner og Taylor tilbake fra skade til dagens kamp.

Stoke har imponert stort denne sesongen, og under Mark Hughes har de tatt steget inn på den øvre halvdelen av tabellen. En siste formtopp har også bidratt til det, og 5-1-1 på de siste syv er respektabelt.

Men på bortebane er de dårlige. Hadde bortetabellen vært gjeldende, hadde de faktisk vært på nedrykksplass. 

Huth, Assaidi og Etherington er skadet og rekker ikke kampen.

Spennende og jevn kamp, men det er ingen tvil om hvem som har mest å spille for. Cardiff vant forrige gang, og vil nok smi mens jernet er varmt. 2,25 i odds på Ole Gunnar Solskjær er det beste spillet fra Premier League i dag.

Cardiff - Stoke, 2,25 - 3,20 - 2,80.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
West Ham - Crystal Palace, B 2,95

Sam Allardyce fikk prisen for månedens manager i februar, og det var fullt fortjent etter West Ham tok full pott den måneden. Etter det har det imidlertid gått nedover, og fem tap og to seire har blitt fasit de siste syv.

Spilte en bra førsteomgang mot Arsenal på the Emirates sist, scoret først, men falt veldig utover i kampen. 3-1-tapet var fortjent. I dag møter de ligaens kanskje største formlag.

West Ham er ikke spesielt bra på hjemmebane - 6-3-8. O'Brien og Borriello er skadet til dagens kamp.

Crystal Palace har vunnet fire kamper på rad i Premier League for første gang siden 1994. Spesielt minneverdig er kanskje 3-2-seieren mot Everton på Goodison Park forrige runde.

Tony Pulis har utvilsomt løftet Crystal Palace etter sin ankomst, og har sikret ny Premier League-kontrakt. Er bedre hjemme enn borte, men det er ikke stor veldig stor forskjell.

Helt skadefri tropp.

Selv om det kan straffe seg å avskrive West Ham, er Palace i sitt livs form og det burde utnyttes - spesielt med så mye som 2,95 i odds!

West Ham - Crystal Palace, 2,15 - 3,20 - 2,95.

Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør