Foto: AFP/Scanpix

Ny sliteseier for Bayern München

Vi tror den tyske storheten tar nok en knepen seier. Sjekk dagens oddstips!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Les også: Lesernes oddstips fredag
Galopptips: To klare bankerkandidater på Øvrevoll

Travtips Jarlsberg: Eldstemann er fortsatt best
Travtips Biri: Seiersmaskin vinner igjen

Det er tysk, fransk og irsk fotball på langoddsen i dag, og enkelt andre fredagskamper, blant annet Genoa - Inter i Serie A. Vi ser nærmere på Bundesliga og oppgjøret på Allianz-Arena i München.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Bayern München - Freiburg
Regjerende seriemestere Bayern har fått en noe treg start på serien denne høsten. Mens man er videre i cupen og sanker poeng i Champions League, er man med 3-3-3 og målforskjell 8-8 foreløpig under midten i Bundesliga. Man er blant lagene som slipper inn færrest mål, men samtidig sliter man med å score. De to siste hjemmekapene er vunnet 2-1 over Werder Bremen og 3-2 Cluj (Champions League).

Bayern mangler flere av de faste brikkene i dag. Miroslav Klose, Mark van Bommel, Arjen Robben, Franck Ribery, Diego Contento, Breno og David Alaba er alle skadet, og det er følgelig et noe redusert Bayern som entrer Allianz-Arena.

Freiburg ligger på en syvendeplass, tre poeng foran Bayern. De har 2-0-2 på bortebane. De tre siste bortekampene, alle turneringer medregnet, er tapt 1-2 for Energie Cottbus, 1-2 for Werder Bremen og 1-2 Wolfsburg. På sine 9 siste kamper har Freiburg fem ettmålsseire og fire ettmålstap. Spissen Papiss Demba Cissé har forøvrig seilet opp som toppscorer i Bundesliga med åtte fulltreffere.

Også hos bortelaget mangler flere av de faste. Syv spillere skal være ute, og Kisho Yano og Cedric Makiadi står i fare for å miste kampen de også på grunn av lettere skader.

V75 Jägersro lørdag: Alenevinner kan vinne 42 millioner kroner. Lever en V75-kupong i spillboksen under.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Innbyrdes oppgjør av nyere dato:
13.03.2010 Bayern München - SC Freiburg 2 - 1
17.10.2009 SC Freiburg - Bayern München 1 - 2

Begge lag spilte cupkamp på tirsdag, Bayern vant 2-1 mens Freiburg tapte 1-2. Noen slitne bein er det nok i dag, og skadesituasjonen er på grensen til alvorlig hos begge. Bayern har bortekamp i Champions League mot CFR Cluj førstkommende onsdag. Man har nok denne kampen i tankene allerede, men det ser ikke ut til at man hviler spillere, tvert i mot så må Louis van Gaal hive innpå de beste han har tilgjengelig hvis det skal bli tre poeng i dag. Bortekampen mot Cluj er uansett ikke den aller vanskeligste eller mest prestisjefylte, selv om det på ingen måte er noen walk over.

Vi tror hjemmelaget skal få svette for poengene i dag, men vi tror de klarer det, og da med knappest mulig margin. 3,80 i odds for denne kamper ender 1-0, 2-1, 3-2 og så videre, er godkjent betaling etter vårt syn. Oddsen er ikke best, men i skrivende stund noe høyere en snittet av hva andre tilbyr, og objektet kan spilles som single. Statistikken støtter ganske kraftig opp om spillet, og vi setter 100 kroner på at Bayern vinner med nøyaktig ett mål denne gangen også. Spillefristen er klokken 20.25.

15. Bayern München - Freiburg (0-1) 1,72 3,80 3,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør