(Scanpix)

Ny tøff dag for Solbakken

FC København og Ståle Solbakken fikk så hatten passet sist helg. I ettermiddag venter en  vrien bortekamp mot Odense.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Søndagens langoddsprogram er en herlig miks av vintersportdueller og en rekke interessant fotballkamper. Vi byr på tre oddstips denne søndagen.

Det går så det griner for Nettavisens langskudd om dagen og med treff på begge langskuddene i går (Barnsley hjemme mot Nottingham Forest til 3,10 i odds og Doncaster hjemme mot Huddersfield til 2,90 i odds) kommer det til å bli en meget innbringende uke for de som har fulgt våre langskudd de siste dagene.

Dagens langskudd
Almeria - Sevilla H 3,00

Ettersom Valladolid tok en meget overraskende 1-0 seier hjemme mot Barcelona lørdag, havnet Almeria under streken før sin kamp i kveld. hjemmelaget biter dog godt fra seg på eget gress og slo topplaget Atletico Madrid i nest siste hjemmekamp (2-0). Står ellers med sterke 3-2-0 på sine fem siste seriekamper.

Sevilla har etter ens svak start på sesongen avansert helt opp til 7. plass. Men hadde ikke bedre enn 0-3-3 på sine seks siste seriekamper, før de to siste er vunnet med 1-0. Har fem poeng opp til Real Sociedad på Europa League-kvalik, men vi er ikke sikre på at det frister Sevilla veldig.Hjemmelaget leverer i sine hjemmekamper og må ha tre poeng i kveld.

3,00 på at hjemmelaget er veldig fristende odds og et soleklart langskudd denne søndagen.

Odense - FC København H 3,50
Variabel sesong så langt for Odense og Espen Ruud. 4-3-2 på hjemmebane og 2-4-5 på bortebane har gitt 25 poeng og det gir en foreløpig 8. plass. Men det er kun seks poeng opp til FCK på tredjeplass. Slo imidlertid serieleder FC Midtjylland i sin forrige hjemmekamp. Troels Bech råder over en helt skadefri tropp.

Ståle Solbakken og FC København hadde los på serieleder FC Midtjylland, men røk oppsiktsvekkende 1-5 hjemme for serielederen sist helg. Løpet om serietittelen er nok fortsatt ikke kjørt, FCK har kun åtte poeng opp. Ståle Solbakken må unnvære Andreas Cornelius og Mads Toppel som begge er suspenderte, mens Johan Wiland er usikker.Det står 1-2-4 på de sju siste tilsvarende, men årets utgave av bortelaget er ikke av gammel standard.

Odense slo altså serieleder Fc Midtjylland hjemme for to uker siden. Sist helg banket FC Midtjylland til med 5-1 borte mot FC København. Likevel tilbys vi 3.50 på seier for Odense i kveld. Snakker vi om en utregningsvinner eller? Slik er det jo selvsagt ikke, men vi trenger uansett ikke argumentere mer for at 3,50 på Odense skal testes under slike forutsetninger.

Dagens spill
Brøndby - Nordsjælland H 2,00

Ett tap på de 13 siste seriekampene for hjemmelaget som er på 4. plass på tabellen med sine 29 poeng og har ti poeng opp til serieleder Midtjylland. I Danmark gir som kjent også 2. plassen kvalik til Champions League og opp til Aalborg på 2. plass er det åtte poeng, men Aalborg har spilt en kamp mer. 3-4-2 på hjemmebane for Brøndby som tok en sterk borteseier mot Randers sist helg. 

Hos Brøndby er Mikkel Thygesen, Michael Falkesgaard og Bram Verbist alle ute med langtidsskader.

På plassen bak Brøndby på tabellen finner vi motstander Nordsjælland. Med sine 26 poeng er Nordsjælland tre poeng bak Brøndby. Meget spesielle 1-1-7 på bortebane som har tapt en og vunnet en etter vinteroppholdet.

Hos FC Nordsjælland Søren Christensen, Joe Sise, Andreas Laudrup, Uffe Bech, Kasper Lorentzen, Morten Nordstrand, Oliver Thychosen og Bassel Jradi alle uaktuelle.

Det er svært mye som taler for hjemmeseier her og da er 2,00 på Brøndby-seier klart gangbar odds.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 16.55)
Brøndby - Nordsjælland 2,00 3,05 3,15
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør