Foto: Illustrasjon: Norsk Tipping

Denne uka kan du vinne over en halv milliard i lottospill

Pottene i Viking Lotto og Eurojackpot har vokst seg skikkelige feite de siste ukene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter at en nordmann i 20-årene stakk av med førstepremien på 101 millioner kroner i Viking Lotto onsdag 14. august, har ingen spillere fått 6+1 rette i de påfølgende trekningene. 

Det innebærer at det er firedobbel jackpot og om lag 83 millioner kroner i førstepremiepotten 18. september.

Skulle på jobbintervju - vant 101 mill
Den heldige vinnerne for drøyt fire uker siden var i ferd med å forberede seg til jobbintervju da Norsk Tipping ringte for å gratulere med storgevinsten. 

- Det er ubeskrivelig. Jeg er veldig, veldig glad - men samtidig er det en rar følelse – som det er vanskelig å beskrive. Dette vil vel endre livet mitt, men jeg klarer ikke helt å se hvordan ennå. Det er ikke slik at jeg hadde regnet med å vinne 100 millioner kroner på en onsdag - og satt med planene klare, fortalte han med et smil. 

Kanskje det er du som klarer å prikke inn vinnertallene onsdag kveld? Viking Lotto-kupongen kan du levere her.

436 mill i Eurojackpot
Potten i Eurojackpot er også i ferd med å bygge seg opp etter at en finsk spiller vant småsolide 896 millioner kroner 23. august. Siden den gang har det blitt jackpot tre ganger, og fredag 20. september er det mulig å vinne 436 millioner kroner.

Eurojackpot spiller du her.

Vinnersjansen for førstepremie i Viking Lotto er på 1:98 millioner per rekke, mens den er på 1:95 millioner per rekke i Eurojackpot. 

Her kan du levere, Lotto, Viking Lotto, Eurojackpot, Joker og Extra

Mest lest