Foto: Espen Løken

Odds- og tipperegnskap uke 26 til 30

Slik gikk det med Sportspills odds- og tippetips i juli.

Kommersielt

Siden Sportspill startet med odds- og tippetips i mars har vi kommet med et regnskap hver mandag eller tirsdag, som viste hvordan det gikk med foregående ukes tips. I fellesferien fikk vi dessverre ikke publisert dette hver uke grunnet ferieavvikling.

Nå er hele Sportspill-redaksjonen tilbake på kontoret, og her kommer regnskapet for juli måned, det vil si uke 26 til og med 30. Vi deler ikke opp i enkeltuker, men gir et regnskap for hele perioden.

Mandagens oddstips: Denne gangen vinner VIF

Tippetipsene
Tippetipsene fra og med midtukekupongen onsdag 30.06 til og med i går, søndag, kostet oss 7.854 kroner. Vi har stort sett tipset en 96-rekker og en 486-rekker hver runde, av og til mindre. Samlet gevinst i denne perioden er kroner 2.820. Vi fikk gevinst på 10 av 29 kuponger.

Den beste var 486-rekkeren søndag 25. juli, som ga 1 ellever og 11 tiere og en samlet utbetaling på 1.940 kroner. Vi fikk samme antall rette på 486-rekkeren onsdag 30. juni, men da var premien bare 525 kroner i alt. De resterende gevinstene var alle under hundre kroner.

Siden oppstart har vi gitt tippetips for 34.162 kroner, og disse har gitt en samlet gevinst på 54.500 kroner, et overskudd på 20.338 kroner.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Lever spillene på nett!

Oddstipsene
Forrige ukesregnskap vi kom med, var for uke 25, og oddstipsene fra og med uke 26, eller mandag 28, juni, har kostet 7.310 kroner å levere og har gitt en samlet gevinst på 5.005 kroner. Altså et underskudd på 2.305 kroner, eller en tilbakebetalingsprosent på drøyt 68, sagt på en annen måte.

Hvis vi ser på oddstipsene vi ga under VM, der minst ett VM-objekt var med i tipset, for eksempel en dobbel med Brumunddal og Danmark, eller et singelspill på Spania, tipset vi spill for 8.950 kroner og vant tilbake 6.444 kroner, en tilbakebetalingsprosent på 72.

Ser vi isolert på oddstips som kun omhandlet objekter fra VM, tipset vi spill for 8.450 kroner og vant tilbake 5.677 kroner. En tilbakebetalingsprosent på 67.

Vi må konkludere med at fotball-VM ikke ble noen suksess for våre tips, dessverre. Norsk Tipping betaler i snitt ut rundt 70 - 72 prosent av omsetningen på langoddsen, og om man ikke har en tilbakebetalingsprosent på over 100, slik målet vårt er, bør man hvertfall være tett oppunder 100. Med 72 prosent er vi helt gjennomsnittlige, eller sagt med andre ord omtrent på nivå med oljefondets forvaltere, som har blitt sammenlignet med en flokk bavianer som sitter og hamrer helt vilkårlig på tastaturet når de velger aksjer og investeringer. Dette skal vi selvsagt gjøre alt for å forbedre.

Siden oppstart har vi gitt oddstips for 31.610 kroner og vunnet 21.813 kroner på disse, et underskudd på 9.797 kroner. Vi ligger da på en "return on investment" som det heter, på 69 på oddstipsene isolert.

Totalen
Den som har fulgt alle våre tips siden oppstart 10. mars 2010, har spilt odds og tipping for 65.772 kroner og vunnet tilbake 76.313 kroner, et overskudd på 10.541 kroner. Vi har per i dag en return on investment på 116 prosent alt i alt. Dette er bedre enn alle andre tipssider vi vet om, og bedre enn mange aksjefond og bedrifter, og vi er meget fornøyd med dette. Men vi har bare holdt på i snart 5 måneder, og tallene kan endre seg relativt raskt, både positivt og negativt.

Vi får enkelte mail og kommentarer fra skuffede tippere i blant, det er greit det, vi kan ikke regne med noe annet, men vi får enda flere takke-mail fra folk som har vunnet på våre tips, og vi håper at denne trenden fortsetter utover høsten og at enda flere vinner på våre oddstips, tippetips og selvsagt også travtipsene.

Premier League
Vi har gleden av å kunne opplyse om at vi i forkant av sesongstarten i Premier League om snaut to uker vil komme med omtale av samtlige lag og tabelltips. Målet er å tippe like bra som før VM - da vi fastslo at Spania skulle slå Nederland i finalen.

Les også:
Odds- og tipperegnskap uke 25
Odds- og tipperegnskap uke 24
Odds- og tipperegnskap uke 23
Odds- og tipperegnskap uke 22
Odds- og tipperegnskap uke 21
Odds- og tipperegnskap uke 20
Odds- og tipperegnskap uke 19
Odds- og tipperegnskap uke 18
Odds- og tipperegnskap uke 17
Odds- og tipperegnskap uke 16
Odds- og tipperegnskap uke 15
Odds- og tipperegnskap uke 14
Odds- og tipperegnskap uke 13
Odds- og tipperegnskap uke 12
Odds- og tipperegnskap uke 11
Odds- og tipperegnskap uke10/11 (lanseringsuken, onsdag til onsdag)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Øk vinnersjansene med systemspill
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus