Oddsregnskap for januar

Slik gikk det med Sportspills odds- og tippetips forrige måned.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

Nettavisens odds-, trav- og tippemagasin Sportspill.no kommer hver måned med regnskap som viser hvordan det gikk med foregående måned tips.

Odds
Vi foreslo 45 spill på langoddsen i januar. 15 av dem gikk inn. Vi spilte for 4500 kroner og vant 4476. Vi fikk med andre ord igjen 99,5 prosent av innsatsen. Vi ønsker selvsagt at regnskapet skal gå i pluss, men med tanke på at Norsk Tippings tilbakebetalingsprosent var på 65,7 prosent i 2010, er vi brukbart fornøyde med resultatet i januar.

OBS:Nå kan du tippe på iPhone

Tipping
Vi tipset et lite (96-rekker) og et stort system til alle tippekupongene i januar. Ved fire anledninger ble det 11 rette og mange tiere, og av 28 kuponger har 14 gitt ti rette eller bedre. Den største gevinsten kom på søndagskupongen 9. januar, da 486-rekkeren ga 2230 kroner tilbake.

Vi tippet for 7422 kroner og vant 3645 i januar.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Lever spillene på nett!

Les også:
Regnskap uke 3
Regnskap uke 2
Regnskap uke 1
Regnskap for 2010

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør