(AP/Scanpix)

Oddstips: - Barcelona vinner

Her ser du hvordan vi skal tjene penger på Champions League i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Dagens langoddsprogram byr på Champions League og annen fotball fra land som Sverige, Skottland og Irland. Høyest spenning knytter det seg nok til returoppgjørene i Champions Leagues kvartfinaler. Der det er lett å se for seg Barcelona og Inter videre til semifinaler, men er det virkelig så enkelt?

Arsenal klarte 2-2 mot Barcelona i London. Engelskmennene reiser til returoppgjøret uten spillere som Song, Gallas, Fabregas, Arshavin og van Persie.

Barcelona er også svekket, tre nøkkelspillere mangler i forsvarsdouen Puyol og Pique som er suspendert, mens Zlatan Ibrahimovic er skadet. Iniesta er derimot tilbake i troppen, to navn fra reservelaget er også å se: Andreu Fontàs and Jonathan dos Santos. Vi kan regne med å se Bojan eller Henry på topp.

Tjen penger på trav i kveld: Sjekk våre eksperttips!

I Barcelonaforsvaret er Dmytro Chygrynskiy ikke aktuell som erstatter da han ikke får spille Champions League kamper. Gabriel Milito and Rafael Márquez er sannsynlige erstattere for de to faste i forsvaret, ellers kan midtbanemannen Touré Yaya muligens gis en mer defensiv rolle.

Barcelonas tropp, legg merke til at Iniesta er med:
Valdés, Pinto, Alves, Márquez, Milito, Fontàs, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Xavi, Iniesta, Jonathan, Keita, Jeffren, Bojan, Pedro, Henry and Messi.

Arsenals tropp, med et lite spørsmålstegn bak Campbell:
Manuel Almunia, Lukasz Fabianski, Nicklas Bendtner, Eduardo, Abou Diaby, Samir Nasri, Denilson, Fran Merida, Theo Walcott, Craig Eastmond, Tomas Rosicky, Armand Traore, Emmanuel Eboue, Gael Clichy, Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Sol Campbell, Mikael Silvestre

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

To lag med skader på sentrale spillere, bortelaget må score, hjemmelaget er videre med 0-0 og 1-1 ved siden av seier. Vi vet at Messi kan utrette mirakler, og i kveld kan ett være nok. Barcelona er svært sterke på hjemmebane, Arsenal har tapt borte for Porto og Olympiakos med bedre mannskap enn dagens, og selv om laget har overrasket før tror vi ikke de makter det i kveld.

Alt i alt ser dette ut til å gå veien for Barcelona. 2-2 fra bortekampen på Emirates er et meget godt utgangspunkt, og 1,28 på hjemmeseier er så lavt som det må være. På en dag med lite å velge i spiller vi selvsagt på det laget vi har mest tro på, men vi må også finne på noe litt mer spennende enn å sette hele innsatsen på Barcelona til 1,28.

Dagens første spillforslag blir 200 kroner på Barcelona som singelspill til 1,28 i odds. Spillefrist er klokken 20.40.

102. Barcelona - Arsenal 1,28 4,10 8,00

Klikk her for å spille på seier til Barcelona. Du styrer innsatsbeløpet selv.

Mourinho kontrollerer inn til seier
Uten å gå for mye i detaljer om den andre kvartfinalereturen, CSKA Moskva - Inter, synes vi det ligger an til et målfattig oppgjør. Inter, med sin taktiker Mourinho i spissen, har 1-0 å gå på fra hjemmekampen, og de er alt for smarte til å søle bort den ledelsen i Moskva. For gode også, tør vi påstå.

CSKA mangler Cosic (skadet) og Aldonin og Krasic (karantener). Inter mangler Santon (skadet) det er usikkert om Sneijder kan spille. Kampen går på kunstgress.

Vårt under 2,5 mål spill baserer seg på resultatet fra sist, Mourinhos taktiske styrke og italienernes evne til å kontrollere denne kampen defensivt. 1,45 er lavt fordi det er stor sjanse for at kampen blir målfattig.

Kombinerer vi dette med at Barcelona klarer å vinne med to eller flere mål, noe de fort gjør mot et svekket Arsenal, får vi en litt mer spennende dobbel i tillegg til singelspillet vi foreslår ovenfor.

100 kroner settes på denne dobbelen med spillefrist klokken 18.25:

88. CSKA Moskva - Inter - o/u 2,5 mål 2,05 1,45
103. Barcelona - Arsenal (0-1) 1,85 3,60 2,80

Total odds: 2,68

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Utover dette har vi tro på at Malmö FF vinner sin kamp i kveld, og følger med i spenning mens vi venter på flere spillobjekter i morgen.

Nyttige lenker:
Odds- og tipperegnskap uke 13
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør