Foto: EPA/Scanpix

Oddstips: -Hull vinner

Og de er bare ett av flere lag som skal gi gevinst i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Flott langoddsprogram i dag, slik vi er vant til på en lørdag. Vi har allerede satt oss inn i kampene som står på tippekupongen, du kan lese mer om disse i dagens tippetips, og for å gjøre en lang historie kort, så utmerker Hull seg som en H både på tippekupongen og på langoddsen.

Gjestetips:Se Karen Espelunds dristige lørdagstrippel!
8 mill i potten: Ikke gå glipp av Håkons V75-tips!
Tippeguide: Les hvordan Andreas tenker når han tipper.

Hull - Burnley
Bunnkamp i Premier League. Den som taper her tror vi rykker ned, men begge lag har fortsatt flere sjanser til å berge plassen.

Hull har 6-5-4 på hjemmebane, og ett poeng opp til West Ham på riktig side av streken. De har også en kamp mindre spilt. De fem siste hjemmekampene har gitt 2-2-1, ikke så aller verst. Hull har tapt mye i det siste, men det er stort sett på bortebane.

Burnley har fire poeng opp til sikker plass. På bortebane står de med 0-1-15, som vel er rekord i elendighet på bortebane i Premier League-sammenheng. Laget er en katastrofe fra ende til annen, noe vi sist fikk bekreftet med 1-6 tapet for Manchester City, på hjemmebane forrige uke. Her lukter det nedrykk lang, lang vei.

Hull har vunnet de to siste tilsvarende oppgjørene 2-0. Noe lignende kan skje i dag, med den formen Burnley har for tiden. Burnley vil nok prøve å vise at de bedre enn 1-6 tapet mot City, men sannheten er nok at de ikke er stort bedre enn som så.

Kaptein Caldwell kan returnere for Burnley, men må testes før start. Eneste fravær ellers er Stephen Jordan. Hulls kaptein George Boateng skal testes opp mot kampstart etter et spark i ansiktet mot Stoke sist. Stephen Hunt er skadet. Ibrahima Sonko er tilbake, og Jozy Altidore forventes å spille fra start.

Hullseier belønnes med 1,60 og vi slår til. 200 kroner på Hull må prøves, som singlespill. Spillefristen er klokken 15.55.

44. Hull - Burnley 1,60 3,45 4,30

Klikk her for å levere dette spillet. Du styrer innsatsen etter egen lommebok.

Lørdagstrippel
Vær oppmerksom på den tidlige leveringsfristen her, den er allerede 13.55 da det ser ut som LSK-Klepp er flyttet en time frem.

Lever her og nå hvis du har dårlig tid.

LSK Kvinner - Klepp
LSK Kvinner, som er oppstått fra tidligere Team Strømmen, imponerte i årets første seriekamp, da de slo Kattem hele 5-0 på bortebane. Selv med småskader på flere av jentene klarte laget å ta initiativet i kampen, og spesielt andre omgangen var god, da man ikke la seg bakpå for å trygge ledelsen, men likegodt puttet fire mål til.

Vi gjør som Karen Espelund og setter noen kroner på en ny, klar seier til Lillestrømjentene. De møter antatt svakere motstand i dag i Klepp, og på hjemmebane skal dette gå veien.

I kvinnefotballen triller målene ofte fortere inn enn i herrefotballen, og hvis LSK tar ansvar fra start og scorer et par mål før pause, renner det fort inn noen fler i annen omgang.

Klepp klarte bare 0-0 i hjemmekampen mot Amazon Grimstad, som klare favoritter. Tradisjonelt tar Klepp nesten alle sine poeng på hjemmebane, og vi levner dem små sjanser borte mot et LSK i form.

Det går på fornavn i kvinnefotballen, og Klepp-trener Roger sier på klubbens hjemmeside at laget nå spiller uten press og han håper de kan senke skuldrene. Ranveig og Maria er ute fra forrige kamps tropp, og dermed får Susanne sin debut i startelveren.

Vi tror Klepp klarer seg helt fint i kvinnenes toppserie, men den første seieren kommer nok på hjemmebane, ikke i dag. 1,50 på LSK-seier med minst to mål kan se lavt ut, men dette er kvinnefotball og veien fra 1-0 til 5-0 er veldig kort. Vi spiller H i objekt 32 til 1,50 som første kamp i en trippel.

Häcken - Åtvidaberg
Häcken topper Allsvenskan etter 3-1-0 på årets første fire seriekamper. Hjemme har det blitt 4-2 over Trelleborg og 2-1 over Djurgården. Lagets spiller fin fotball med stor selvtillit for tiden, og det er lite som tyder på at det skal ta slutt i dag.

Vi kan forvente at hjemmelaget stiller med samme tropp som sist, i dette oppgjøret de selv betegner som East coast vs. West coast. Det er nok uvant for Häcken å være såpass store favoritter, men vi tror de takler presset.

Åtvidaberg har skuffet stort innledningsvis og ligger nederst på tabellen med ett poeng. Bortekampene så langt er tapt 0-4 for Halmstad og og 0-2 for Örebro.

Vi tar med bortelagets skader etc. også, fra lagets hjemmeside: Förändringar i truppen är att Emil Herge och Alberis da Silva utgår. Den sistnämnde är avstängd efter sin tredje varning. In i truppen kommer Anton Tinnerholm och Prince Eboagwu. Nigerianen gjorde ju två mål när U21-laget besegrade Brommapojkarna med 3-1 i veckan.

Fun fact (eller sad fact?) fra bortelagets hjemmeside: På grund av för få anmälda blir det tyvärr ingen bussresa till bortamatchen mot Häcken på lördag. Dette ser ikke bra ut for Åtvidaberg, med mindre alle supporterne har bestemt seg for å kjøre egne biler.

Hjemmeseier med minst to mål kjøpes til 1,90. Noe målkalas blir det kanskje ikke, men 2-0, 3-0 eller 3-1 virker sannsynlig etter det lagene har vist så langt.

Villarreal - Sporting Gijon
Villarreal har nå bare to poeng opp til en mulig plass i Europa League neste sesong. 3-1-1 på de fem siste seriekampene sine. 2-0 seier borte mot Valladolid sist.3-0 over Sevilla i siste hjemmekamp- 10-3-2 på hjemmebane totalt. Laget er i form, endelig.

Villareal stiller uten Angel Lopez i denne kampen. Marcos Senna er trolig ikke tilbake fra skade heller. Ellers ser det greit ut.

Sporting Gijon har bare 2-4-8 på bortebane. De ligger litt kjedelig til, midt på tabellen. 1-3-1 på de fem siste kampene er ok, men i dag skal de opp mot et Villareal i storform, på bortebane.

Sporting fikk Botia skadd i siste kamp. Vi tror det blir tungt for Sporting i denne kampen, vi tør ikke satse på at de taper med to eller fler, men at Villareal vinner til 1,40 tar vi med i vår trippel, som da blir seende slik ut:

Vi satser 100 kroner på denne, og det må gjøres innen klokken 13.55.

32. LSK Kvinner - Klepp (0-1) 1,50 4,40 2,80
68. Häcken - Åtvidaberg (0-1) 1,90 3,55 2,70
93. Villarreal - Sporting Gijon 1,40 3,65 5,30

Total odds 3,99

Klikk her for å spille denne trippelen.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør