Foto: Clive Brunskill (Getty Images)

Oddstips: 4,85 ganger pengene

Vi har vridd hjernen for å sikre deg gevinst også i kveld.

Kommersielt

Alt inn i går
Vi var heldige i går da Seedorfs nydelige overtidsscoring sørget for at Milan vant med nøyaktig ett mål. Manchester United og FC København vant sine hjemmekamper som forventet og 300 kroner ble til 818. Et fint plaster på såret vi fikk da Watford skuffet stort på lørdag.

Vriene TV-kamper i kveld
Kveldens storkamper på langoddsprogrammet er Vålerenga-Viking og Liverpool-Portsmouth. Vi tør ikke spille VIF til 2,20 i deres første kamp, da vi mener faren for U er for stor. I den andre kampen sitter vi med følelsen av at Liverpool vinner, men 1,20 er ikke verdt risikoen med den formen de røde viser for tiden, og vi finner bedre betalte objekter i andre ligaer.

Lever kveldens dobbel fra Sportspill her og nå.

Lokaloppgjør på Jylland
Aarhus Gymnastik Forening, på tabellen kjent som AGF, startet denne sesongen svært overbevisende og var en stund med helt i toppen. Etterhvert gikk det nedover og det ble for mye uavgjort og tap, selv hjemme i Aarhus der man tradisjonelt er veldig sterke. I den ene spilte kampen etter vinterpausen ble det tap 5-0 borte mot FCK. I dag er Lindkvist, Feilhaber, Poulsen og viktige Graulund ute med skader, meldes det. Klart minus for AGF, og det kan bli vanskelig å vinne i kveld.

Mens Aarhus er selve byen på Jylland, er Silkeborg den lille landsbyen rett ved. Silkeborg var i god form før vinterpausen og ligger overraskende høyt oppe på tabellen, vil mange si. Sist søndag vant de 4-1 borte mot bunnlaget Køge, og formen virker fortsatt å være på topp. Det er ingen skader i laget.

Dette er et klassisk lokalderby, og tap for AGF her mot "bonderøvene" fra Silkeborg er mye verre enn mot et hvilket som helst annet lag i SAS-ligaen. Silkeborg på sin side har tidenes mulighet til å ta en fin skalp og nærme seg tredjeplass på tabellen. Vi vurderer uavgjort som enda mer sannsynlig enn Norsk Tipping. 2,85 på U er derfor spillbart i våre øyne.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Sterkt fransk hjemmelag
Metz ligger på tredjeplass i Ligue 2 i Frankrike. Med seier i kveld får de en fin luke ned til Laval, Angers og Nimes som jager bak. Hjemmestatistikken er 9-3-1 og kun åtte mål sluppet inn så langt. Formen er god med fire seire og to uavgjorte på de seks siste.

Nantes har vunnet de to siste hjemme, men borte er de syv siste tapt. Laget presterer nesten ingenting på bortebane for tiden, og de har ikke scoret mer enn ni bortemål i alt. Takket være gode resultater hjemme ligger man foreløpig trygt plassert et stykke over bunnlagene. Forrige oppgjør mellom disse endte 2-2. Da var Nantes hjemmelaget. I kveld er de bortelag, og at de taper denne er verdt 1,70 selv om uavgjortspøkelset alltid henger over franske fotballkamper.

Mandagens dobbel fra Sportspill:

103.AGF - Silkeborg 2,15 2,85 2,75
111.Metz - Nantes 1,70 2,65 3,50

Total odds 4,85 og vi satser 100 kroner.

Klikk her for å levere denne dobbelen med 100 kroner i innsats

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus