Foto: CARL DE SOUZA, SCANPIX

Oddstips: Watford og Solberg

Disse lagene kan doble innsatsen i dag. Les hvorfor her.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er mange spennende kamper i Championship i dag, og vi tror på mange hjemmeseiere. Leicester, West Bromwich, Reading, Coventry, Swansea og Watford er alle nøye vurdert. Championship-kamper er og blir usikre saker, og når oddsene på disse hjemmelagene ikke er spesielt høye, nøyer vi oss med å plukke kun én. Watford til 1.60 er i våre øyne nærmest å ha verdi.

De som stoler blindt på Sportspill kan levere dagens spill her med en gang.

Møter ligaens svakeste bortelag
Watford har tapt sine to siste hjemmekamper. Men motstanden har vært sterk, og 0-1 mot Swansea og 1-2 mot Newcastle betyr ikke nødvendigvis at man har mistet formen. I dag står ligaens svakeste bortelag og klare nedrykkskandidat Peterborough på andre banehalvdelen. De har 8 strake bortetap, tok siste bortepoeng i sin 1-1 kamp mot Ipswich i fjor og har 0-4-13 i bortestatistikken.

Motivasjon for spill på H
Watford tar med seier i dag enda et skritt bort fra nedrykksstriden. De står med 7-4-5 på hjemmebane. Før de to tapene vi nevner ovenfor er Bristol City og Sheffield United slått 2-0 og 3-0 på hjemmebane, og vi tror på et lignende resultat i dag.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

NM-finalen i bandy
For første gang denne sesongen ser vi en odds over 1.25 på Solberg. At Norges beste bandylag og seriemester for tredje år på rad vinner NM-finalen mot landets nest beste lag Stabæk belønnes med 1.35. Vi hadde håpet på 1.50, men i konkurranse med for eksempel West Bromwich til 1.40 og Arsenal til 1.30 tar vi til takke med Solberg til 1.35.

Innbyrdes statistikk
Lagene har møttes fire ganger i løpet av seriespillet. Stabæk vant én av disse, 6-5 på hjemmebane i starten av sesongen. Siden har Solberg vunnet 4-0, 6-0 og 8-5 på Solbergbanen. Finalen i dag klokken 18.00 spilles på Marienlyst, nøytral bane. Vi har ikke lykkes å få tak i noen skaderapporter, men begge lag har hatt en hvilepause etter semifinalespillet, og vi regner med at de stiller fulltallige.

Tidligere NM-finaler
Solberg har møtt Stabæk 9 ganger i NM-finale og kampen om Kongepokalen. Solberg har 5 seire, men har faktisk tapt de tre siste oppgjørene. I fjor vant Stabæk 5-3 og i 2008 ble det 8-5 til Stabæk. På papiret er dette skremmende statistikk som på ingen måte forsvarer et spill til 1.35. Når vi likevel tar med denne kampen på kupongen er det fordi Solberg har vært knallsterke i serien denne sesongen, mens Stabæk har vært noe svakere enn vi er vant til å se dem. Dette er Norges to beste bandylag, de kjenner hverandre godt og kampen er ikke avgjort på forhånd. Vi tror likevel Solberg tar pokalen hjem i år.

Dagens dobbel fra Sportspill:

66.Watford - Peterborough 1,60 3,20 4,20
83.Solberg - Stabæk 1,35 6,20 2,85

Total odds 2,16

Klikk her for å levere dette spillet med innsats på 200 kroner.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør