Foto: EPA/Scanpix

Oddstipsene sitter som skudd

Og i dag går vi for nær firedobling av innsatsen med AC Horsens og Real Betis.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Krig om championatet
V4 Solvalla: Flotte gevinster torsdag - ny suksess i dag?
V5 Øvrevoll: Vi bankerspiller direkte

Langoddsen innleder med Karjala Cup (privakamper i ishockey) allerede klokken 14.00, før vi får 2. Bundesliga, dansk superliga og Ligue 2. Utover kvelden finner vi blant annet Mainz 05 - Nürnberg, Nancy - Rennes, Real Betis - Granada og en ny privatkamp mellom Norge og Danmark i ishockey.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Etter tre uker med solid pluss på oddstipsene har denne uken startet enda mer oppløftende med treff på fire av seks spill hittil. I går prikket vi inn dobbelen med Anji og en klar Viktoria Plzen-seier til 3,23, lanskuddet Steaua Bucuresti til 2,50 og fikk varslet våre lesere om at Atletico Madrids reservelag ikke var spillbart.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
22. Middlesbrough - Sheffield Wednesday B 3,75

Vi velger et saftig langskudd til 3,75 i kveld. Det vanskelig å argumentere tungt for Sheffield Wednesday, som ikke har fått til så veldig mye på bortebane, men her tror vi de kan overraske. Middlesbrough er på en skikkelig opptur og er helt oppe på direkte opprykk, men dette er Championship og som vi vet, nedturene og de såkalt overraskende tapene lurer alltid rundt neste hjørne. En del skader i laget og flere usikre spillere som skal sjekkes nærmere avspark, samt Middlesbroughs svake 0-0-kamp i Nottingham sist, gjør at vi prøver 3,75 på Wednesday.

Se kampen live på TV 2 Sumo

Dagens avslag
5. FC Köln - MSV Duisburg H 1,55

FC Köln startet med blanke ark denne sesonen og har sakte men sikkert kommet på mindre gal kurs. 1-4-1 hjemme er dog ikke overbevisende, og de røk 0-2 borte mot Aalen sist. Duisburg har vunnet sine to siste bortekamper og vi er lite lystne på å backe Köln til lave 1,55.

Dagens spill
Vi er inne i medgangsperiode, og nå gjelder det å holde det gående, bruke fornuften og jobbe akkurat like hardt eller helst enda hardere, med å finne gode objekter. Vi spiller dristig i kveld, til 3,91 i odds, for vi sitter på interessant info fra Danmark og klarer heller ikke holde oss unna godtgående Real Betis.

7. AC Horsens - AGF
Dansk Superliga. "Den gule fare" fra Horsens er inne i en steam med mye uavgjort. (2-6-0 siste åtte). Det scores lite, men man veier langt på vei opp en årvåken defensiv, som ble nøkkelen til 1-0-seier over ligaleder FCK forrige hjemmekamp. 4-0 mot Hellerup i cupen sist torsdag og 0-0 i Randers i helgen, og spillet ser slett ikke så galt ut. 1-4-3 hjemme må forbedres.

Mehl (m) er skadet og ikke med i dagens tropp, men han er ikke et viktig fravær og det blir etter alt å dømme et hjemmelag i sterkeste oppstilling. Troppen:

Jochumsen, Nøhr, Rasmussen, Aslam, Juel Andersen, Fagerberg, Kielstrup, Spelmann, Nworuh, Toft, Kortegaard, Retov, Kryger, Agesen, Drachmann, Kløve, Smedegaard, Bjerregaard, Rønnow.

AGF gjør en god sesong, men akkurat de to siste kampene vil man gjerne glemme raskt. Den fine rekken på 6-2-0 i ligaen ble brutt da man røk 0-2 hjemme for FCK, og så røk man like godt ut av cupen med 2-3 for Lyngby fra nivået under. AGF er ligaens beste bortelag med 5-0-2.

Kirkeskov (f) og Petersen (m) er suspendert for gule kort. Skhirtladze (m), Kure (f) og Nørregaard (m) er skadet. Disse fem starter normalt de fleste kampene. I tillegg så har toppscorer i superligaen, islandske Aron Johansson, vært ute med skade en stund. Nå er han på vei tilbake og med i troppen, men regner ikke med å få mer enn høyst et innhopp. Håland (f) er tilbake fra skade, Rasmussen (k) er friskmeldt.

Rasmussen, Ousager, Pasanen, Håland, Eckersley, Jønsson, Sorin, Putros, Berg, Jørgensen, Akharraz, Povlsen, Scheel, Egbedi, Sloth, Larsen, Jóhannsson, Vatsadze, Devdariani.

Vi trekkes mot hjemmeoddsen på 2,30 i en kamp som ser jevn ut på papiret, men der vi ser en fordel hjemmelaget. Horsens har hevet seg et par hakk den siste tiden, mens AGF stiller med flere sentrale fravær. 2,30 på H kan spilles alene, men vi bruker den i en dobbel.

28. Real Betis - Granada
Primera Division. Betis ga oss stor underholdning og innfridde som langskudd borte mot Getafe i mandagskampen denne uken, der vi fikk seks scoringer i 2. omgang. 4-2 til Betis der, som viste at det ikke er flaks og tilfeldigheter som gjør at de er oppe på 4. plass i La Liga. Hjemmeseire over Valencia og Sociedad i de to siste hjemme, og i dag passerer de Real Madrid på tabellen dersom de vinner.

Trener Pepe Mel har lite skader, men Mario (f) sto over mandag og er ute igjen, ser det ut til. Marca.com lanserer en sannsynlig startellever som er nesten lik som sist, bare med innbytter og målscorer Molina (a) fra start i stedet for Campbell, som han erstattet tre minutter før han scoret på mandag.

Granada lykkes ikke hjemme mot Athletic Bilbao sist søndag og gikk på sitt tredje strake nederlag. Granada scorer i de fleste kampene sine, men på de ti første rundene har de ennå ikke holdt eget bur rent en eneste gang. 1-0-4 på fem reiser og 3-10 i målscore borte, og nest sisteplass på tabellen.

Mainz (f) er ute, og Romero (m) er fortsatt ute, det er et sentralt fravær, sammen med Fran Rico (m) og Yebda (m) som har vært ute en stund.

Real Betis har definitivt vist mest den siste tiden, og så er spørsmålet om de klarer å holde trykket oppe mot et bunnlag også. Vi tror det, for det ligger prestisje i denne naboduellen i sør, og å se seg selv på 3. plass foran Real Madrid henger også høyt. 1,70 for hjemmeseier til det beste laget gir oss en fredagsdobbel til 3,91. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.25.

7. AC Horsens - AGF 2,30 2,80 2,60
28. Real Betis - Granada 1,70 3,10 3,75

Total odds 3,91

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør